Måndag igen

I Vardagen ♥, I
Jaha då var man tillbaka på jobbet igen. Men jag hade tur att få en skön vecka den här veckan Jobbar bara två halvdagar denna vecka.. Skönt för mig men inte lika skönt för plånboken! Var ledig onsdag - söndag veckan som var också och det kan jag säga var skönt.. Så jag och Hans-ove iaf fick några dagar tillsammans på hans semester. Vi var ju till Borlänge och rakade Elsa i tisdags och i onsdags var vi i Falun och shoppade lite och kollade på cruisingen på kvällen. Jag kände mig jätte duktig som bara köpte en tröja åt mig själv där och en t-shirt till Hans-ove :) Under cruisingen fick vi åka med Ola, Sven-arne och Bengt i Bengts jänk. Det var roligt att få åka runt lite och kika istället för att bara stå och titta.

I lördags var vi i Älmeskullen och åkte madrass på Voxnan i ca 2,5 timme. Jag SÅKLART fick ju oturen att få den enda madrassen men pyspunka på. Haha.. Men med lite snålskjus av Jennie så klarade jag mig hela vägen. Men satan vad vi brände oss!! Hela baksidan på kroppen va alldeles röd. Vaderna och baksidan låren var värst på mig men som tur var så börjar de lägga sig nu :) Efter bad blev det grillning och fan va gott de va, mums! Älskar grillat!

Nu har jag just dammsugit och satte mig för att ta de lite lugnt så man inte dör i värmen :)

Jobbar och står i..

I Vardagen ♥, I
Nu sitter man på jobbet.. har rast nu :)

När jag slutar ska jag hem och packa till husvagnen. Det blev iaf att vi ska åka till Borlänge idag och klippa Elsa, allt ska av! ;) Kommer bli skönt för skruttan det! Och om vädret är bra så ska hon få bada i Flätsbo också när vi kommer tillbaka. Hon löper ju nu också så då kommer hon att bli ren och fräsch.

Idag slutar jag 13.30 skönt!
Dalarna nästa då..

Ledighet är härligt

I Vardagen ♥, I
Oj nu var det ett tag sen jag skrev, igen! ;) Jag har blivit väldigt dålig på de här nu.... Fy mig.
Har iaf 2 sköna veckor framför mig nu.. Jobbar bara 2 halvdagar den här veckan och 2 halvdagar nästa vecka också.. Om jag inte får fler dagar då men de borde jag inte :)

Imorgon åker vi upp till husvagnen, var flera veckor sen vi var där nu! :( Hoppas den står kvar och allt är som de ska.. Vet inte varför vi inte har varit dit på länge. De har bara inte blivit av att vi har åkt dit, har haft annat för oss nu när Hans-ove haft semester. Han är inne på sin sista vecka nu och på onsdag åker vi till Falun på cruising och det blir säkert lite shopping där också.

Förhoppningsvis åker vi till Borlänge imorgon och klipper ner Elsa :) (om jag får som jag vill)

Nu har jag fått för mig att jag vill färga mitt hår igen :D Vi får väl se hur och när det blir :)

Ska åka till Bollnäs nu... kanske fortsätter skriva sen när ja är hemma igen!

Helgen lider mot sitt slut

I Vardagen ♥, I
Ja så sitter man här igen och det är söndag. Vi har varit i Flätsbo i helgen igen. Fast det var ju inget kanon väder där direkt. Igår kväll var det knott där så vi höll på att få nå fel!! Usch! Har aldrig varit med om så mycket knott nån gång! Vi åkte till Flätsbo i fredags natt. Ellen och Johnny var här på kvällen så vi grillade och så, sen kom Anders så vi spelade lite Guitar Hero. Eller ja, jag spelade bara en låt eftersom jag är så värdelös! Haha. Men kul var det ändå :)
Igår skjutsade vi Åke och Elfi till Falun för dom skulle hämta sin bil som varit på lagning sen tog vi en snabbis på stan. Jag hittade 2 par jeans på rea på hm och nässpray på apoteket :) Sen blev det lunch på Etage. På kvällen fick vi tråkigt och letade oss genom skogen till Lappsten.

Imorgon är det jobb som vanligt. Jobbar 8-16.30 imorgon om jag minns rätt. Ikväll vill jag bara göra ingenting. Men en film kommer det nog bli, hoppas jag :)
Håller på att tvättar för fullt nu, har redan tvättat 2 maskiner och har 2 st kvar....