Härliga vår!

I Vardagen ♥, I
Äntligen riktig vår! Älskar detta väder! Tänk om de kunde vara så här skönt jämt..!

Idag är det städ dag både inne och ute som gäller för oss.. Tråkigt men det blir fint :)

E-ton Vector 300

I Vardagen ♥, I
Idag blev denna min! :D

Veterinär besök

I Vardagen ♥, I
Kom hem från jobbet i onsdags och upptäckte att Sixten gjort sig illa. Han kunde knappt gå och bara skrek när han tog i honom på bakdelen. Blev livrädd och ringde veterinären. Han trodde att det inte var så allvarligt men bad oss komma in morgon dagen efter, troligen hade han varit i slagsmål. Så gårdagen började med att vi åkte med honom 8:10 till Bollnäs. Det skulle tydligen ta lite tid så vi fick hämta honom igen 11:45. När vi kom för att hämta honom fick veta att han hade typ slitit av en muskel och att höften troligen också varit ut led men åkt tillbaka av sig sjäv, stackarn! Dom hade undersökt och röntgat honom men inget var brutet i alla fall. Så vi fick recept på smärtsltillande och fick åka hem. Så nu blir han inne hela helgen för att vila innan han får gå ut igen.. Anledningen till detta trodde veterinären va att han antingen hade ramlat ner från ett träd och landat på något trubbigt ELLER att någon MÄNNISKA hade sparkat honom väldigt hårt. VEM SKULLE KUNNA GÖRA NÅGOT SÅNT?! Så vi får verkligen hoppas på att han ramlat från ett träd!
Ca 1700kr fattigare på vetkostnad, medicin och avmaskningsmedel blev man den dagen. Har ju försäkring på honom men själrisken är på 2500kr så de behövde man inte använda sig av.. Tur man var ledig den dagen!
Resten av skärtorsdagen tillbringades med mamma på stan och Hans-ove var hemma med Sixten. På kvällen följde jag med mamma och Elfi på Män som hatar kvinnor som gick i Bollnäs. Jag hade redan sett filmen i Gävle men kände att jag kunde se den igen :)

Nu ska jag fortsätta städa lite medans Hans-ove är på isen och anglar!