Solig måndag

I Vardagen ♥,
Ja så var det måndag igen.. Solig och fin för en gångs skull och jag är bara hemma. Jobbade min sista dag i onsdags då jag tog ut komp tors fre och är helt sjukskriven from idag. Känns skönt att ha jobbat sista dagen på ett tag, så nu är det bara att gå hemma och vänta på bebis =)

Det mesta börjar finnas nu tills h*n kommer. Var på barnens hus i lördags och köpte en babyvakt, blev en super nova för 1395kr, dyrt men hoppas den är bra! Sen finns ju allt som säng, vagn, bilbarnstol, skötbord, kläder mm.. Men kläder gissar jag att man inte kan få för mycket av.

Har ingen ork men måste iväg och handla idag eftersom kylskåpet är helt tomt.. Hoppas mamma som också är ledig idag dyker upp och följer med och hjälper mig. Hatar att handla ensam!

Imorgon går jag in i vecka 38 (37+0) är nu i 9:e och sista månaden och det är även sista föräldrautbildningen kl.13:30 imorgon och på onsdag kl.11 ska vi iväg och träffa Astrid. Det känns mycket väl i kroppen nu att det inte är så långt kvar, allt är jobbigare att göra och man orkar inte lika mycket som förr. Får knappt på mig strumporna längre!

Men men nu ska jag och Elsa gå ut i solen för att kissa och hämta posten!

  



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejladress: (visas ej)

Adressen till din blogg:

Dina ord: