Det händer grejer!

I Vardagen ♥,

Glaspartierna och innertaket är på plats så nu är det inte mycket kvar att göra! Mest en massa små grejer innan mattan ska läggas dit :D

Imorse vaknade Tuva 4:30!! Helt pigg och gjorde allt för att få ner mig och ta upp henne och hon hade inga som helst planer på att somna om heller :( Så de va bara att ta upp henne de, försökte få henne att sova med oss i våran säng med de gick som vanligt inte. De blev som alltid bara lek. Så då fick vi gå ner å låta pappa sova vidare. När han åkte till jobbet gjorde jag ett försök att få i Tuvis lite välling och lägga henne en stund och jag lyckades! Så nu är jag pigg efter att ha fått sovit någon timme till :)

Anledningen till att hon var så pigg den tiden gissar jag var att hon imorse var helt feberfri efter 3 dagar med feber och förmodligen kände sig hur pigg som helst! Hoppas även att hennes matlust kommer tillbaka idag, hon åt iaf upp nästan hela flaskan välling imorse. Hon har inte velat ha något att äta på hela tiden hon varit dålig typ. Har kanske ätit en portion sammanlagt under dessa dagar. Vilket inte alls är vanligt med mitt lilla matvrak som alltid äter allt och mycket ;)

  
Skrivet av: helen
I   Blogg: http://helenm.blogg.se/

jo de har verkligen kanonkläder, sen är det ju kanonpriser också medan andra barnkedjor har galet höga priser för kläder som används så kort tid. Vad fint ni får det, men glasar ni in själva eller anlitar ni någon? :)

Skrivet av: helen
I   Blogg: http://helenm.blogg.se/

aha duktig ni är, J gör de mesta själv han med men inglasning skulle han nog inte våga sig på. :)

Skrivet av: helen
I   Blogg: http://helenm.blogg.se/

Jo nu är det visserligen bara lister kvar, men nu har karln ledsnat och tar inte tag i det sista så det blir tjata tjata tjata. haha. Är det sista detaljerna som gör hela huset. Kram

Skrivet av: Elfi
I

Tuva gumman va skönt du är pigg igen.

Skrivet av: Lisa
I   Blogg: http://lisaivarssons.blogg.se/

Va fint det blir!!!

Välkommen till verkligheten förresten;)

En sån där period hade ju Emil i ett år typ. Klev upp vid 5 varenda morgon!, hua..

Nu har vi ju tur att få sova ända till 7 ibland om vi har tur;)

Skrivet av: Ingela
I

Men va fint de blir.:) Längtar att få sitta o äta nå gött denne ja ;)

Skrivet av: Pernilla
I   Blogg: http://nillab.blogg.se/

så fint det blir! :) härligt med inglasat... vi har ingen altan än men förhoppningsvis så bygger vi en så småningom, man saknar det nu när det är sommar :)..




Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejladress: (visas ej)

Adressen till din blogg:

Dina ord: