Shoppingdag!

I Vardagen ♥, I
Igår tog mamma och jag en shoppingdag i Valbo ♥
Och en lång dag blev det! Åkte hemifrån strax före 9 på morgonen och kom hem 19:20! :)
 
Var först på Owe Jansson och köpte lite ljuslyktor och blomkrukor. Måste förnya lite ute och på altanen när det blir vår och sommar ;D 2 ljuslykor hamnade inne och där får nog dom stanna, så tur jag köpte 4st så jag kan ha 2 inne å 2 på altan! Hehe
 
Sen for vi vidare till köpcentret. Där köptes lite smått och gott också. Ett par nya skor, lite kläder till mig, Tuva och bebisen bla. Sån himla skön känsla att komma hem med en massa kassar och känna sig nöjd med sina köp. Fattigare blev man självklart men de ville jag unna mig innan det är bebisdags :) Vi tog även en fika på konditori madame och sen åt vi mat på ikea. En nyttig dag enligt mig att få komma ut lite!
 
Ska åka ner till Bollnäs senare och posta 2 paket med kläder jag sålt på tradera och även hämta ut ett paket med en babysitter som ja beställt som borde vara på ica efter kl.14
 
En Fisher Price från lekmer.se
 
Och innan vi kom hem igår va vi även in på ica och hämtade ut ett paket med skor som vi hade beställt tidigare ;) Ett par puma till mamma och converse åt mig :) Så nu jäklar har man en massa nytt å fräscht :D
 
Men hur min rygg mådde under dagen tänker ja inte nämna för detta skulle bli ett glatt inlägg så de får ni lista ut själva!
 
Tar med en bild på skorna jag köpte också på dinsko

Lördag kväll i Söräng

I Vardagen ♥, I

Idag har vi bara varit hemma och gjort nytta! Har varit uppe på övervåningen och städat i förrådet och rummet där. För er som inte vet så har vi bara ett rum på övervåningen sen ett litet förråd sen är det bara oinredd vind..

Och i rummet där uppe brukar allt rammel å skit hamna som man inte har plats för någon annanstans. Förrådet har det varit sån dålig ordning i men nu är det städat så man tom kommer in där ;)

Nu sitter vi i soffan alla 3, har just dukat upp med götta och ska titta på fångarna på fortet :)

Tack för den!!

I Vardagen ♥, I

Har för första gången i mitt liv fått restskatt! :( Känns förjävligt! Jag som alltid brukar få tillbaka några tusenlappar men inte i år tydligen! Konstigt... En arg Marie just nu! Hata skatteverket!

Jag som hade hoppats på lite extra pengar i sommar när man ska va mammaledig med två barn! SUCK!

En rolig sak är iaf att jag går in i vecka 37 idag :) Var till barnmorskan igår och nu har bebis fixerat sig. Så du är så välkommen ut när du vill lill*vän ;)
Fast jäs på dig lite till så kan du väl komma om två veckor iaf ;)

Börjar bli långtråkigt att vara hemma å sjukskriven tycker ja. Men jag ska inte klaga på de för jobba skulle jag inte klara av! I förrgår bäddade jag rent i Tuvas säng, gjorde en ordentlig rengöring av vår säng, bakade kärleksmums och dammsög huset. På kvällen var ryggen helt slut och hade hemsk värk hela natten.. Så lite behövs så man kan inte göra mycket, de får man sota för sen :( man vill ju kunna göra nånting å inte bara ligga å göra ingenting också. Men som jag sagt förr vissa (få) dagar är bättre än andra iaf.

Nu har jag gnällt och klagat klart för idag! ;)

Bebis väska packad

I Vardagen ♥, I

Har packat bebis väska inför förlossning/bb idag :) Har packat ner blöjor, våtservetter, napp, overall, mössa och 2 ombyten.. Behövs väl inte så mycket mer innan man kommer hem..?

Väskan till mig får ja nog vänta ett tag till med att packa ;) Men det är ju inte så många veckor kvar nu :D

Men ge mig vår nu!!

I Vardagen ♥, I
Ge mig vår och förlossning nu!!
 
Så jag slipper ha ont i ryggen, får gå i mina nya converse,
i min nya jacka och på barnvagnsprommenader!!
 
Och sist men inte minst: SLIPPA KYLAN!!
 

 
 
Tack för mig!

3 års kontroll!

I Bvc besök Tuva, I

Har varit på bvc med Tuva idag på morgonen. Allt gick bra å såg bra ut :) Hon är nu 99,5 cm lång och väger 18,2 kg. Mammas stora tjej ;)

Efter bvc åkte vi å handlade, tankade bilen och svängde in på hans-oves jobb för att hälsa på en sväng innan vi åkte hem.

Nu ligger Tuva på sitt rum å kollar på Bamse och ja vilar ryggen i soffan innan de är dags att plocka ur diskmaskinen, hänga en maskin tvätt å dammsuga.

Imorgon blir det besök till syster å sniffa på lite bebis å grilla :D trevlig helg på er!

Tuva 3 år!

I Tuva ♥, I

Idag blir Tuva 3år!

Stort grattis på födelsedagen gumman!!