Lösenskyddade bloggar

I Vardagen ♥, I
Självklart respekterar jag dom som väljer att låsa sina bloggar pga olika anledningar, men:

När man följt vissa bloggar länge så blir det väldigt tomt att inte kunna läsa dom längre!

Nuförtiden så läser jag inte bloggar varje dag längre eftersom man har så mycket annat att göra..
När man väl sätter sig och ska läsa igenom bloggarna som jag brukar läsa så har någon ibland valt att låsa eller bytt lösenordet :(

De tycker jag är jätte tråkigt eftersom man kanske missat att den kommer att bli låst eller att lösenordet kommer bytas. Eller så får man helt enkelt inte fortsätta läsa..

Så, nu har jag fått tycka lite synd om mig själv som missar många bra bloggar! ;)

Och tack till er som ger mig chansen att fortsätta läsa om era liv fast ni väljer att ha lösenord :)

Fredag kväll

I Vardagen ♥, I
Jaha då var det fredag kväll igen! Så himla skönt med helg :) fast denna vecka har ändå varit kort. I måndags var både jag och Hans-ove ledig eftersom det var familjedag med dagis vid flottarkojan. Tyvärr var ju inte vädret de bästa så vi var bara där mellan typ 9-11. Gick en liten tipsprommenad, sjöng lite sånger och grillade korv. I regnet ;)

I tisdags slutade jag lite tidigare från jobbet eftersom jag skulle iväg och göra klart tatueringen :) Gjorde väldigt ont denna gång om man jämför mot förra! Men de var ju bara bita ihop de så den blev klar nån gång :) Nöjd är jag med den!

Sen i onsdags var det ju nationaldagen som vi inte firar alls.. Åkte och hälsade på i Älmeskullen på eftermiddagen sen blev det en tripp till Furudal på kvällen för att kolla på Lenas husvagn..

Så nu sitter vi här i soffan, har nyss lagt Tuva. Har hunnit med en del efter jobbet idag iaf! Hämtade Tuva på dagis sen åkte vi ner en sväng på stan. Både jag och Tuva behövde ett par sandaler och så var jag tvungen att köpa thaispray och nässpray. Och trot eller ej så hittade jag faktiskt skor både åt mig och Tuva!
När vi kom hem fixade jag ordning en sallad med ost och kassler, gott! Sen var det bara att fortsätta städa lite. Dammsuga och plocka ihop. Fattar inte att de alltid samlas grejer överallt!! 

Har inget planerat i helgen så vi får se vad som händer! :D Trevlig helg på er!