Slutar snart..

I Vardagen ♥, I
Sitter på jobbet nu... Väntar på att få sluta, gör de strax. :)

Ska iväg med husvagnen ikväll :D Mysigt!

Soligt & varmt

I Vardagen ♥, I
Så skönt när det är varmt ute! :) Synd bara att man blir så svettig. Haha. Har iaf varit nere i Bollnäs idag med svärmor. Var på dollar å köpte lite grejer som behövs till vagnen. kom även hem med ett par skor ifrån bf :) Har iaf det mesta till vagnen nu för man ska klara sig några nätter hemifrån :) Så de blir nog förmodligen att vi drar iväg en eller två nätter nu i helgen. Får se hur de blir :) Har även letat plast hängblommor men hittar inga! Nån som vet vart det finns? Skulle nämligen haft det.

Ikväll blire jobba som vanligt. Tråkigt att jobba kvällar nu när både dagarna och kvällarna är så fin.., Men men jag överlever nog de här a :) Måste tänka positivt.

i helgen hoppas jag även på att hinna med att få håret färgat :D Ljusare brunt till sommarn!

Husvagn

I Vardagen ♥, I
Igår var vi iväg å köpte oss en husvagn :D Haha nu kanske jag låter som en pensionär men jag tycker det är mysigt med en egen husvagn :) Jag har nyss ringt och fixat försäkring på den.. Blev en hel försäkring, bäst så.. Husvagnen är föresten en Adria 462 DP -00. Ganska liten men en fin vagn. Lagom åt mig och älsklingen.

Igår va det morsag, men eftersom vi var till Sala och köpte vagn så var vi till min mamma i lördagskväll. Där tittade vi på melodifestivalen och fikade. Hon fick en bukett liljekonvaljer och 10 nr allas i prenumeration :) Jag höll på Grekland i melodifestivalen å de va ju nära ett tag att dom skulle vinna.. Men de räckte tydligen inte. Tyckte den låten var bra, mycke bättre än dom andra i toppen.
Eftersom det var morsdag så va vi till Elfi igår också så hon fick en fin blomma att ha på bron. Där fick vi mat och en dusch. Sen bar det av hem till Söräng för att visa vagnen, jag, Hans-ove, Åke, Elfi, Mamma och Jens. Elsa gumman har bott hos mamma hela helgen så de va skönt att hon fick komma hem, min lilla gofis!

Min lördag bestod mest av städning och sitta ute i solen :) Var skönt att få lite städning gjord. + att jag frostade ur frysen.

Hoppas jag får lönen idag!! Jag som hade tänkt åka ner till Bollnäs en sväng på Dollar men utan pengar är de lite svårt....... Skulle haft lön i fredags egentligen men tydligen så krånglar deras system så vi får tydligen vänta.....

Ny dag..

I Vardagen ♥, I
Ja då var en ny dag här.
Är hundvakt idag så Bella är här :) Bra det för Elsa så kan dom busa lite! Synd bara att det blir så skitiga golv, haha. får ta å torka dom ikväll om jag inte jobbar eller imorgon.

Vi var till Jennie och Tomas igår kväll och kollade på fölen. Gud va sööta dom var!

Får se om det blir nå jobb idag, dom skulle höra av sig så fort dom vet. Skönt  va hemma a men inte så kul för plånboken. Jag är ju i behov av pengar kan man säga. Min mobil ska iaf skickas in och hoppas dom lagar den! Jag har ju verkligen inte råd att köpa en ny!

Ikväll ska jag sola om det inte blir nå jobb iaf!

Helena Bergström - Aldrig ska jag sluta älska dig  från "Livet är en schlager"

Inget jobb idag

I Vardagen ♥, I
Blir inget jobb idag, för det finns inget göra åt mig än. Men det är på väg in!

Måste bara få säga är att vi såg en björn och två rådjur igår :D
Jag låg inne på soffan med datan iknät och Hans-ove hade just kommit in då Ola ringer och säger att det står en björn vid ecko. Vi slänger oss i bilen och när vi kommer fram hinner vi bara se den en snabbis innan den långt borta försvinner in i skogen :( Synd man inte hann se så mycket men såg gjorde vi. Wiho, första gången man får se en björn! Hähä!
Rådjuren såg vi när vi var på väg hem från Runemo senare på kvällen :) Men dagen började med att vi åkte till min mormor och morfar för morfar fyller år på tisdag :) Blev gott fika där. Mamma och pappa var också med där + Emil och Nova eftersom mamma och pappa var barnvakt. Efter det så blev det mat hos Elfi innan vi va tvungen att åka hem å köra in ved :S

Nu sitter jag här hemma och vet inte riktigt vad jag ska göra.. Elsa ligger på soffan och sover. En promenad kanske?
Hade velat sola lite ikväll. (kom hem och sola med mig christina!!) :) Får se hur jag gör.. Det hade ju varit skönt.

Föresten,
Grattis Ellen & Johnny till förlovningen och ha så kul i Spanien! :D

Jag behöver pengar :'( min mobil gick sönder i lördags och jag vet inte om de finns garanti kvar eftersom den är upplåst :( Vissa säger ju att det gäller och vissa säger att det inte gäller då :( Jag har inte råg att köpa en ny ju! Snyft. Måste betala så mycket annat för lönen denna månad :( Skit skit skit......

Ted Gärdestad - För kärlekens skull

Snöig lördag i maj

I Vardagen ♥, I
Har nyss varit ner på stan en sväng med Christina :) Vi solade och kollade efter ett par skor till henne. Jag hittade även ett par men jag är pank tills lönen kommer på fredag :( snyft!

Jag fattar inte varför det snöar ute nu?? Onödigt skit väder! Det är ju maj!!

Jag va på stan med mamma också igår. Fick en kjol och en väska då. En riktigt snygg sommarväska :) Men den tar vi fram när sommarn kommer ;) Sen var det jobb som vanligt igår, jobbade mellan 15-19. Gick väl ganska så bra för att vara sista dagen på projektet. Få se vad det blir nästa vecka.

Ikväll ska det tydligen bli mat på Spicy Cow, ska bli gott de!

12 maj

I Vardagen ♥, I
Jaha vart börjar man denna vecka då? Blir jämt bara att jag skriver på måndagar, varför egentligen? Händer väl inte så mycket så jag tycker inte jag behöver skriva så ofta :) Jag är iaf frisk nu, det känns skönt. Jag hatar att vara förkyld! Känner bara av halsen lite ibland.

Var till Gävle på cruising i lördags. Åkte 9000 ner :) Var väl inte sådär jätte kul där direkt men de gick väl. Var inte kvar så jätte länge där heller, tror vi drog oss hem vid typ tolv. Började bli lite kallt och rått ute då också och jag hade bara en kofta med mig. Annars så har det väl inte hänt så mycket annat. Sov till 12.45 igår! haha kan inte fatta hur de gick till men skönt va de! Sen dammsög och städade jag undan lite här hemma. Det behövdes kan jag säga! Senare på kvällen så kom mamma och Jens en sväng. Blev fika sen så hade vi inte ätit något så då åkte vi ovh köpte pizza, gott! När klockan blev 21.00 la jag och Hans-ove oss på soffan och kollade på Sprängaren som gick på 4an. Efter ett tag så kom Chris för att sova här :)
Blir jobba hela denna vecka. Va ju sjuk 3 dagar förra veckan så då vill man jobba alla dagar nu så man inte missar så mycket pengar. :) Måste även få tillägga att jag va till mamma och pappa i fredags och köpte pappas bärbara dator :D Han använde den ALDRIG ändå så jag fick köpa den. Så nu har jag äntligen men egen bärbara :D

Idag ska jag inte göra nånting tror ja :) Bara slappa innan jag åker och jobbar. Men en promenad med Elsa kommer det nog att bli iaf. Synd bara att det blåser så mycket! Och såklart ska jag kolla på reprisen av Glamour 11.25 :)

12 maj idag betyder 2 år och 9 månader älskling! Jag älskar dig! 

Sjuk

I Vardagen ♥, I
Har länge nu bara väntat på att man ska gå å bli sjuk eftersom Hans-ove varit de över en vecka. Men igår kom det riktigt till mig också. Känner mig jätte dålig idag så jag blir hemma från jobbet ikväll å vilar upp mig tills imorgon istället. Känns som att det behövs!

Har hänt så mycket nu på sistone, inget jag varken vill eller orkar skriva om. Ni som vet vet ju redan... Hoppas att allt löser sig till det bästa som går nu! Så allt kan börja bli som vanligt igen...

Mamma fyllde år i lördags så vi va på lördagen tvungen att åka till Bollnäs å leta fram en fin present till henne och så va vi på jysk och hämtade 2stolar till altanen som hade kommit. Köpte en jätte fin ram till mamma med ett fint kort på Elsa i :) Blev jätte bra! Sen fick hon lite smått och gott också.

Igår tog Hans-ove fram 9000 så vi åkte ner till Bollnäs och tvätta och städade den lite.. Sen åkte jag till Näsbyn medans Hans-ove tränade lite på gymet. Jag hann nästan bara komma dit så somnade jag på kökssoffan och sov typ tills han kom tillbaka. Då blev det mat och en dusch :) Åkte sen till Danne å Eva en sväng för att se hur dom bor och fika lite :) Dom ska ju tydligen flytta snart så man ville ju se hur dom bodde innan dom gör det! Trevligt var det! Dom va även här i lördags kväll en sväng och spelade lite buzz. Då va mest alla trötta.

Nej nu ska jag gå å vila mig lite igen å se om jag kan bli frisk, hatar att vara förkyld!