Advent

I Vardagen ♥, I
Håller på att försöker få de lite advents fint här hemma nu.. Har satt upp stjärnor och stakarna i fönstren, de blir så mysigt! Synd att man bara har allt uppe så kort tid om året, därför sätter jag upp dom nu :)

Har även dammsugat och torkat golven idag. Ska damma lite också tänkte ja.. Väntar på att golven ska torka nu. Så ska jag städa undan lite skräp sen som inte behöver ligga framme men som ändå ligger överallt.

Väntar på min sista lilla lön från anthill också, som tydligen är sen nu igen! Så måste man väl till och hitta på julklappar sen.. Hatar det, de är ju så svårt att hitta på vad man ska köpa. Men det brukar ju alltid lösa sig ändå :)

Nej nu måste jag fortsätta med städningen så de blir klart nån gång.

18 november

I Vardagen ♥, I
Ja så är det en ny vecka igen.. Tiden går så himla fort!

I helgen har vi hunnit med 2st kalas. I lördags hon syster Lena och i söndags hos broder Tommy. Så då blev man ju genast fattigare :p

Igår gjorde jag av med lite mer pengar.. Var till Sandviken och köpte ett nytt soffbord, skit snyggt! Jag är jätte nöjd. Vill bara få det gamla sålt nu. Måste sluta spendera pengar hela tiden när jag knappt har några. Haha!


Så ser det ut! 

Älskling är hemma och sjukskriven för ryggen nu igen. Stackars han men ändå tur för mig som får sällskap om dagarna :) Hoppas han blir bra snart.. Meningen är att han ska jobba på torsdag, men vi får nog se hur de blir med det.

Annars blir veckan bara lugn, vad jag vet nu iaf. På fredag ska jag till bm på inskrivning :D

12 november -08

I Vardagen ♥, I
Idag ska jag till Salong Donna och klippa mig :D
Och imorgon bär det av till Ockelbo för att hälsa på Lina. Emelie kommer nog förmodligen hon också, var as längesen man träffade brudarna nu!

Jag är lycklig !

Sötnosar

I Vardagen ♥, I
Måste bara lägga in en mysig bild på mina små killar :)


Sixten och Diesel