Till mitt slitna hår

I Vardagen ♥, I

Tuva ♥ Hästar

I Vardagen ♥, I







Igår var vi till Jennie, Tomas å lilla Nikolaj och hälsade på. Och Tuva är tokig i hästar!
Så fort hon ser en häst så gnäggar hon och pekar ;)
Så att hälsa på Jennie var väl som ett paradis för henne! :)

24 september 2011

I Vardagen ♥, I


Trevlig helg läsare!

Redo för vinter!

I Vardagen ♥, I


Har köpt hem de här från Didriksons till Tuva idag så nu är vi redo för vinter ;)
Köpte overallen och vantarna på team sportia i Bollnäs men dom hade inte
mössan så den beställde jag från barngrottan.se :)

Ny bloggdesign?

I Vardagen ♥, I
Känner att jag skulle behöva en ny design på bloggen!
Känns som att de behövs, har varit samma länge nu!
Jag klarar ju inte av de själv så jag får väl kika runt efter någon som kan hjälpa mig!

Någon som vet nån duktig?

Donat i Tuvas rum

I Tuva ♥, I

Hade lite tråkigt igår så då tog ja äntligen tag i att fixa ordning lite i Tuvas rum :)
Tog in hennes hylla och de mesta av hennes leksaker från vardagsrummet i i hennes rum istället och ställde ordning. Satte även upp två lampor, en ovanför sängen och en ovanför hyllorna. Flyttade även hennes garderob in i ena hörnet och bakom den var tapeten trasig sen vi hade våran tv där när vi hade sovrum där inne. Så Hans-Ove spackade igen det så de ska slipas sen målas i. Sen ska en tavla upp där som är sen jag var liten :)


Haha kan ju inte kalla de att hon har så passande tapeter i sitt rum direkt ;)
När hon föddes hade ju vi vårat sovrum där inne så dom tapeterna är kvar!
Kanske är dags att kika efter ett par "barntapeter" istället :p

Jag älskar att pyssla i hennes rum å göra fint men de blir ju då automatiskt så mycket man vill köpa också ;)

Ett par nya gardiner, nya tapeter och fina inredningsgrejer står väl högst på listan just nu.

Å här står det still...

I Vardagen ♥, I

Har inte så mycket tid till att uppdatera här så ofta nu.. Prioriterar väl andra saker istället :p

Ja vad händer här i familjen då? Jobbar/dagis på dagarna och kvällarna hinner man inte med känns de som. Man hinner typ bara hem fixa mat sen är det i stort sett läggdags för Tuva..

Imorse vaknade Tuva strax före fem så jag skickade för en gångs skull ner Hans-Ove för att ge henne nappen som ramlat ner på golvet. När han kom å la sig igen sa han att hon kändes varm.
Kl.06 ringde min klocka så jag gick ner. Gjorde mig ordning, mättade magen lite, borstade tänderna och plockar fram kläder till Tuva. Och när jag ska gå och väcka henne så känner jag - Jo hon är faktiskt väldigt varm! Tar tempen som visar 38,4 grader :( Tuva är som jag väldigt lågtempad så 38,4 är ganska mycket på henne de.


Min lilla feberdam ♥

Så de blev till å ringa dagis de å säga att hon inte kommer något idag.

Nu sover hon en sväng och jag sitter här och inte vet riktigt vad jag ska göra :p


Lite om vad som hänt den senaste tiden:

I helgen som var följde vi med Daniel, Mia & Ellen till deras stuga i Svabensverk. Hade ganska mysigt faktiskt trotts allt. Eller hur Mia? ;)
Karlarna drack alkohol, barnen lekte och vi mammor fixade mat och passade barnen typ :p
På lördagen hade dom som har stugor där lyskväll runt dammen. Väldigt mysigt var det :) Vi hade våran husvagn med oss och påvägen hem på söndagen så lämnade vi av den för vinterförvaringen i Kammahav. Skönt att den är iväg körd iaf så slipper man tänka på det!


Tuva & Ellen


Det fanns mycke roligt att göra ♥


Sen ramlade Tuva av traktorn å då blev hon jätteledsen ;)


Tuva älskar små sulkyvagnar och som tur var så hade Ellen en sån där ;) Sen verka hon tycka att Molly såg ensam ut så hon gick och gjorde henne sällskap lite

I måndags var det en karl här och installerade canal digital till oss. Vi hade boxer innan och de har jag blivit galen på! För de har hackat på alla kanaler utom svt1/2. Och hur ofta kollar man på dom då?! Så nu funkar tv:n kanon utan en enda hackning :D Så skönt att kolla på tv utan att bli förbannad jämt! Haha! Som tur är så kollar vi inte så överdrivet mycket på tv..

Sen så förlängde jag mitt halebop abonnemang i söndags för Jens ville köpa min gamla mobil. Den här gången blev det en vit Samsung Galaxy S II. Trivs väldigt bra med den, hade ju en Galaxy Ace innan och dom verkar vara ganska lika förutom att allt är mycket bättre på nya ;) Mycket snabbare, bättre kamera och nya android bla.


De var den uppdateringen de.. Säkert dröjer de nog till nästa gång ;)

Tuva åker traktor med pappa ♥

I Tuva ♥, I


Idag har Tuva åkt trakor med pappa ♥

Hon älskar att åka fordon våran lilla stumpa!
Bil, traktor och fyrhjuling, de är grejer de ;)

Vinteroverall

I Tuva ♥, I


Måste ju prova så nya overallen passar :)

Köpte ju en overall till Tuva på variant när dom hade utförsäljning för någon vecka sedan som hon ska ha när hon är på dagis i vinter.
149 ynka kronor gav jag för den!

Förhoppningsvis kommer den duga bra på dagis för hemma ska hon ha en Didriksons overall :D
Den är i stl 86/92 så den är lite stor nu så jag hoppas den kommer passa hela vintern!

Här är vi sjuka!

I Vardagen ♥, I
I onsdags kväll bröt förkylningen ut på Tuva så hon var hemma från dagis tors-fre med pappa medans jag jobbade.. Men igår blev även Hans-ove och jag sjuk också! :( Och idag har jag varit riktigt knöven.. Gick å la mig å sov middag strax före två. Tänkte bara vila en stund för jag skulle ner till Bollnäs på apoteket när dom öppnade kl.15. 15:40 vaknade jag! Och efter de känner jag mig lite piggare iaf så ikväll har Henrik å Nattis varit här och ätit tacos med oss sen färgade Nattis mitt hår.
Så imorgon blir nog jag hemma från jobbet :( Känns typ skit att behöva vara hemma å sjuk när jag nyss har börjat jobba igen men de känns som ja inte har något annat val :( Svårt att sitta i tele när snoret bara rinner, näsan är täppt och halsen värker..

Och igår var även Tuva jätte dålig! Hon bara grinade å gnällde hela dagen och de lät så tungt när hon andades så vid 16:30 ringde jag rådgivningen och fick faktiskt prata med en vettig människa! :O Hon tyckte vi skulle åka in på akuten så de gjorde vi. Som tur var så hade hon inget åt lungorna men hon var tät i halsen så vi fick bricanyl och hostmedicin utskrivet så de va de jag skulle ner å hämta ut på apoteket idag vid tre! Fick med bara så de räckte till tre gånger hem från akuten men hon har andas bättre idag så medicinen verkade hjälpa bra iaf :) Huvudsaken hon mår bra! Var jätte hemskt att se henne när hon hade svårt att andas!

Sen som några vet så har ju jag haft en svampinfektion under min vänster arm hela sommaren och det gör fruktansvärt ont!! Huden spricker och det svider rejälv kan ja lova! Så imorgon tänkte jag passa på att ringa hc så dom får ta en odling på de. För nu har jag lessnat och vill veta vad det EGENTLIGEN är! Ingen svampsalva verkar ju hjälpa.. Var till en doktor för någon vecka sen å fick en stark salva utskriven men de har inte blivit ett dugg bättre med den heller! Har provat med dactakort, pevisone och betnovat. För om de här inte går bort snart så blir jag tokig för de är verkligen inte trevligt! :( Tänk er själv att ha öppna sår under armen som svider varje gång du rör armen! De har jag haft hela sommaren i den hemska värme som varit!!

Till något positiv!
Tatueringen jag gjorde i onsdags ser ut såhär nu! Trivs jätte bra med den!



Lägger med en bild på sjuklingen som somnade mot pappa i soffan i torsdags också ♥


Nej nu ska jag gå å försöka få lite sömn snart! Godnatt!