Vaccinerad.

I Vardagen ♥, I
Var ner och tog vaccinations sprutan i tisdags. Jag som hade bestämt mig för att inte ta den så ändrade jag mig plötsligt. Både jag och Hans-ove var och tog den, men han tog den enbart för jag tvingade honom :) Fick även med oss Linda på jobbet som egentligen inte heller skulle ta den. Så nu är vi vaccinerade!

Tiden går så fort så jag hinner inte med snart! Redan vecka 26 och magen syns mer och mer och snart är det jul! Eftersom första advent är i helgen åker väl stjärnorna upp i fönstren mm här hemma då. Tycker det är mysigt att få göra lite jul fint! Har semester 21-23 dec så då får man totalt 9 dagars ledigt irad i jul, skönt!!

Idag fick Sixten sista medicin kuren. Han har haft ett sår på tassen som inte ville ge sig så då fick det bli ett veterinär besök för ca 2 veckor sen och han fick äta medicin i 15 dagar. Var någon infektion av nå slag så jag hoppas den inte kommer tillbaka nu när han slutar äta de där..

Snö och minus grader, tack!

Besök på MVC

I Vardagen ♥, I

Idag på morgonen var vi ner till barnmorskan. Är i vecka 25 nu så det var dags för besök. Fick höra hjärtljuden för första gången idag, gud va mysigt! Lät som ett gäng galoperande hästar :) Allt såg bra ut förutom att jag hade lite dåligt blodvärde så jag måste ta järntabletter en gång om dagen. Nästa besök blir 21/12.

Var till Uppsala en sväng i lördags, köpte en barnvagn. Jag är jätte nöjd med den, den är verkligen jätte fin! Det blev en begagnad till bra pris. Känns skönt att man äntligen börjat inhandla lite. Var även på Ikea och köpte ett väggskötbord. Men eftersom vi har så trångt i badrummet ska det bli roligt att se vart den ska få plats :) Men det löser sig nog!

Är ledig idag, har atf timmar att ta ut innan årsskiftet så jag passade på att ta några timmar idag. Nu ska jag ta å dammsuga lite, golven är inte trevlig nu kan jag lova med detta hemska väder och 2 katter som springer in och ut hela dagarna sen hund på det.

Vecka 23 & Första snön har kommit

I Vardagen ♥, I

Så här ser det ut utanför fönstret här hemma just nu

Börjar vintern komma nu?


Slutade efter lunch idag för att åka hem till Elsa. Skönt att få komma hem tidigt en dag känner jag. Synd bara att jag måste ner och handla sen och hämta paket på Kvantum.

I tisdags gick jag in i vecka 23. Fattar inte att tiden går så fort! Kan tänka mig va fort det kommer att gå sen efter jul tills det är dags.. Har iaf börjat känna underbara sparkar där innefrån nu, det är så mysigt! Ibland är det även så både jag och pappa Hans-ove kan känna dom på utsidan :) Annars mår jag bara bra, det enda jag känner av är att jag sover fruktansvärt dåligt på nätterna vilket blir lite jobbigt på jobbet men jag hoppas det går över snart. Man känner sig som en zombie när man sover dåligt.. Längtar till mars!!


Sitter och kollar runt lite efter barnvagn på blocket. Jag hade velat köpa en ny men Hans-ove tycker det räcker med en begagnad. Vill ha en emmaljunga city cross! Synd bara att dom är så dyra att köpa ny, men finns ju så mycket annat som måste köpas också så det får väl bli en begagnad ändå :)

Vet att det blir långt mellan gångerna det blir uppdaterat, men jag skriver när jag känner för det.
Är det ens någon som läser min blogg??