Vagn

I Vardagen ♥, I

Här går det snabbt! Är redan i v.19, går in i v.20 på torsdag! Kan inte fatta att tiden gått så himla fort fram tills nu, men ändå känns det hur långt som helst till mitten av april då det är beräknat att liten ska komma!

Sen jag fick veta att jag var gravid igen så har jag sagt att jag ska ha en Kronan vagn till bebis. När Tuva var liten hade jag en emmaljunga city cross och en kompis Linn hade just en Kronan till sin Lea.

Den hade mycket bättre solskydd eftersom den har en extra solsuflett som man kan vika fram vilket är hur bra som helst! Och att man kan fälla upp ett litet ryggstöd på liggdelen. Det är 2 saker jag hade behövt till Tuva när hon var liten.

Har haft lite små koll på blocket efter en begagnad Kronan vagn men det finns typ inga! Hittade i lördags en annons att Kronan sålde ut 2012 modellerna med regnskydd till både sitt & liggdel, myggnät, skötväska och åkpåse till liggdel för 5990kr! Innan kostade endast vagnen den summan så vi bestämde oss för att det är lika bra att slå till på den eftersom man fick så mycket för pengarna.

Och ja jag vet att det är väldigt tidigt att köpa barnvagn när man bara är i v.19 men vi gjorde det för priset skull. Bättre att köpa billigt medans man kan :)

Så, det blev alltså en sprillans ny svart Kronan duovagn :D hoppas vi kommer trivas med den!

Familjen växer!

I Vardagen ♥, I

För er som inte följer mig på facebook tänkte jag avslöja nu att vi varit till Gävle idag på ultraljud.

Tuva ska nämligen bli storasyster i april! ♥

Blev flyttad från 10 till 17 april. Denna gång hade vi även bestämt oss för att kolla vilket kön det var men tyvärr gick det inte att se eftersom bebisen inte ville visa sig riktigt. Så de är väl bara att vänta tills april då ;)

Gud vad jag längtar nu!!

Ny overall

I Vardagen ♥, I

Måste köpa ny overall till Tuva.. Den hon har och hade förra året va en Didriksons i stl 80 och är lite liten. Sitter lite tajt på kroppen och är lite kort i benen.

Har hittat denna nu som jag tänkt köpa, också från Didriksons. Stl 90 men frågan är ju hur mycket som skiljer på storlekarna? Antar att ja får besöka en butik å jämföra lite innan det blir köp. För nu verkar ju snön ändå vara påväg bort igen..