Väntar..

I Vardagen ♥, I
Sitter på jobbet nu och väntar på att Hanna ska sluta :) Jag slutade kl.12 och hon slutar kl.13 sen ska vi på dollar, maja & pluto och granngården. Måste ha en ny kattlucka som går att låsa åt olika håll nu när vi ska hämta kattunge + att Diesel inte får vara ute på nätterna längre. Kanske bär av ner på stan också en sväng för att leta mig en ny väska.. Hoppas! 

Kan inte förstå vart Astrid och Skrotan tagit vägen? Astrid har varit bora 3 veckor nu och Skrotan nästan 2. :'( Jag vill att dom ska komma hem igen, är så jobbigt att inte veta om det hänt nånting och isf vad??

30 min kvar....

Helsingfors resa

I Vardagen ♥, I
Ja då var man hemma från båtresan igen då och tillbaka på jobbet..

Har ju varit i till Helsingfors i helgen på kryssning. Var väldigt roligt! :) Det var Elfi, Åke, Mamma, Pappa, Henrik, Camilla, Klaus, Berit, Hans-ove och jag som åkte. Första kvällen var jätte bra på båten då vi åt mat och handlade i taxfreen mm. Det var jätte lugnt då så man märkte knappt att man var ute på havet. På lördagen gick vi lite i Helsingfors. Bla fikade på Fazer cafét. När vi var tillbaka på båten blev det lite vila eftersom vi var lite trötta. Senare när båten åkte så gick vi och åt god mat i en restaurang. Men då började det att blåsa. Å fy tusan va dåligt jag började att må! Blev jätte illa mående! Inge roligt.. Kändes som att det förstörde hela resan. Men när vi vaknade på morgonen så var allt bra igen och ingen blåst :) Så man skulle kunna säga att det var en lyckad resa ändå tycker jag..

På ondsag ska jag hämta Sixten!

Ledig måndag

I Vardagen ♥, I
Då har man jobbat klart helgen. Och igår hade jag tupperware party här hemma. Trevligt var det, kom några som inte varit hit någon gång förut heller. Kusin Malin med mamma Agneta och så Hanna som jag jobbar med :D så de var roligt tycker jag. Blev att jag handlade två grejer iaf :)

Idag är jag ledig, ska bara jobba 13 timmar denna vecka!! Oj säger jag. Skönt på ett sätt också men självklart så vill man ju jobba.. Jag har ju fått hundvakt till Elsa nu också medans vi är borta i helgen, tack Mona att du ställer upp! Tänkte ta mig till Silfors någon dag nu då så gumman får komma dit lite innan jag bara lämnar henne där en hel helg.

Nu blir det tvätt, frukost och glamour. Och efter det leta katter, både Astrid och Skrotan nu. Vad är detta?!?! mina älsklingar.. Tur Diesel håller sig hemma!

Ledig fredag

I Vardagen ♥, I
Ja idag är jag ledig, enda dagen denna veckan som jag är det. Ska jobba hela helgen :S Tråkigt är det men pengar får jag ju så. Ska även ha tupperware party här hemma på söndag, det börjar kl.19 och jag jobbar till kl.18 så då får jag skynda mig hem.

Imorse kom pappa och väckte mig och ville ha en räkning betald så jag fick bara sova till kl.9.00 ca. Nu har jag plockat iordning i kallrummet sedan vi gjorde om där och i hallen. Jag fick ju ta garderoben som stod i hallen för att ha mina kläder i och så köpte vi lite nytt ut i hallen :) Blev kanon bra tycker jag! Alla grejer som var i skåpet i hallen hamnade nämligen på golvet och jag kände nu att det var dags att plocka undan det.. Även när sovrummet blev så bra så gjorde vi det ännu bättre igår, älskling har köpt en platt tv som han satte upp på väggen, snyggt! Iofs så var det en liten 22" bara men jag tycker de räcker i ett sovrum!

Nu ska jag nog till att äta frukost strax, måste nog ner till Bollnäs idag för att köpa hundmat. Måste bara skriva det också, Astrid är fortfarande borta!

Det börjar dra ihop sig för båten nu :D wiie! Hundvakt någon?!

Welcome to the family

I Vardagen ♥, I
Nu har jag bestämt mig, vi ska ha honom!! Men vi får se när vi kan hämta honom, jag jobbar ju så dumt..

 
Sixten :D

Astrid har fortfarande inte kommit hem, vart är du?! ;( Snart har de gått en vecka..

En jobbig morgon..

I Vardagen ♥, I
Dagen började med att jag vaknade med en hemsk mensvärk. Så det blev att ringa och sjukanmäla mig direkt, kändes jobbigt att göra det men jag känner att det hade blivit jobbigare att sitta där hela dagen. Så skulle jag till och dammsuga upp dun efter en fågel som låg inne i köket när Hans-ove kom upp imorse. Sätter i dammsugaren i kontakten utanför toaletten. Knäpper igång den och pang så blev det svart och akvarierna slocknade. Då gick proppen!  Så med en hemsk mensvärk står jag och byter proppar 7.30 på morgonen med Hans-ove i telefonen som föklarar viken propp jag ska sätta vart. Akvarierna kan ju inte stå utan pumpar hela dagen så de fick bli strömlöst i hallen istället :p Sedan gick jag och la mig en stund igen..

Astrid är borta nu också igen :( Vi vaknade av ett hemskt skärande kattskrik härom natten. Jag flyger upp ur sängen och tittar ut genom fönstret men ser ingenting och det blir tyst. Sedan dess ingen Astrid. Hoppas det inte var henne vi hörde, hon brukar ju kunna vara borta några dagar ibland men eftersom vi hörde skriket så blir man ju självklart oroligare än vanligt. Hoppas hon kommer hem snart!! :( 

Nu ska jag ta mig en pronaxen och tycka lite synd om mig själv, Hörs!

Kom hem gumman..

Jobbat hela helgen

I Vardagen ♥, I
SItter på jobbet nu, har lite rast.. Jobbar mellan 9.30 - 18.00 idag. Igår var det mellan 9.00 - 17.00..
Efter jobbet igår åkte vi till mamma och pappa och fick lite mat, jag orkade inte göra nånting själv ;) Vi blev där sen ett tag tills jag ville åka hem och sova, var as trött så jag la mig fort när vi kom hem.

Det blev iaf skit snyggt i sovrummet när vi tapetserade :D (om jag bara kan få in bilden från mobilen till datorn så kan jag lägga ut en bild nå tag) Jag gillar att förnya lite hemma :) Vi ska göra om lite i hallen också tänkte vi.. Köpa en lite mindre garderob än den stora som står där nu. + en bänk att sitta på där :) Hoppas de kommer bli bra också! Frågan är bara när vi ska komma iväg på ikea.. Får nog bli nästa helg eftersom både jag och Hans-ove jobbar hela veckan.. Jag som knappt kan vänta när jag fått för mig nånting så veckan kommer säkert kännas som världens längsta vecka! Haha!

Har ju även fått för mig att jag vill ha en till katt, tycker själv också att det räcker med tre katter men han är ju så söt så jag vill ju så gärna ha!! Suck hur gör jag?!

Nu måste jag fortsätta jobba!