Höst..

I Vardagen ♥, I
I helgen har inte mycket hänt, var till Mats och Annika igår kväll en sväng så Hans-ove fick dricka lite alkohol med Mats. Jag och Annika kollade på Pearl Harbor som gick på 4an. Jag snyftade som vanligt i slutet på filmen, kan inte förstå varför tårarna inte kan hållas inne på de slutet!

Idag har vi varit och köpt tapet som ska sättas upp som fondvägg i sovrummet. Så jag hoppas den kan komma upp nångång i framtiden snart! :) Har ju bara tråkiga helmålade väggar där inne nu så jag känner att jag vill förnya lite där.

Senare ska vi åka till Näsbyn för att få lite mat i magen och imorgon är det arbete som vanligt...

Har beställt kläder också i fredags, hoppas dom kommer fort :D Jag har aldrig tålamod att vänta när jag beställer!

Celine Dion & Peabo Bryson - Beauty and the Beast , underbar!

Ny vecka

I Vardagen ♥, I
Måndag igen, usch va veckorna går fort!!
Igår var vi på kalas hos mormor och morfar eftersom mormor blir 70år idag, grattis mormor. Alla var där då, de va roligt för de va ett tag sen vi va samlade allihopa, även dom från kammahav :) Sen åkte vi hem och jag var iväg och jobbade några timmar. 17-21. Det var ganska lugnt när jag började men sen sista timmen var de annat, då ringde de massor. Hoppas det är lika lugnt ikväll också när jag jobbar sent, men bara till kl.20.00 ikväll :)

Vet inte riktigt vad jag ska göra med denna dag, jag börjar ju kl.16.00 idag. Har satt igång en tvättmakin och vikit lite tvätt nu och plockat ur diskmaskinen men vad gör jag sen nu då?

Har ju fått lön idag! :D Måste försöka spara lite på min lön denna månad men det har jag sagt varje månad nu och det funkar ju aldrig, haha.

Frukost!

Onsdag 20/8

I Vardagen ♥, I
Idag har jag bara jobbat en halvdag, 7.30 - 11.30. Ska vara ledig nu imorgon och på fredag sen har jag en hemsk vecka framför mig, Ska jobba 7 dagar i streck! Lördag - fredag! De kommer bli jobbigt..

Igår hade vi kalas här så mamma Jens Åke Elfi Henrik ochCamilla var hit och fikade.
Nästa som ska fylla år nu är mormor som fyller 70 år på måndag så på söndag innan jag börjar jobba så ska vi dit och fira henne. Blir mycket födelsedagar nu ett tag. Tur de är länge kvar tills jag fyller,. Men usch va tiden går fort! När jag och Hans-ove blev tillsammans fyllde han 24, och nu 27!! Jaja :)

Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag sova lite! Nattinatt!

Hans-ove 27år

I Vardagen ♥, I
Ja imorgon fyller Hans-ove år så jag har bakat lite idag. Mums :)

Var även ner till Salong Donna på förmiddagen för Christina skulle öva lite på mig till hennes gesäll. Jag är ledig idag så imorse tänkte jag sova ut lite men de gick ju åt skogen det också, var typ helt död när Hans-ove skulle åka men sen vaknar jag klarvaken ca 8.20. Jag blir så less på att jag inte kan sova när jag väl får! Suck!

Helgen tillbringade vi i Flätsbo. Mamma pappa och Jens kom upp dom också på fredagen så i lördags så var jag Jens och Hans-ove ut och fiskade. Å tro på fan, de nappade HELA tiden! Jag fiskade inte så mycket utan tröttnade och la mig i båten för att vila lite istället medans dom andra två inte gjorde annat än att ta upp fisk ;)

Imorgon blir det jobb igen, 9-18 sen blir det kalas :D

12 Augusti <3

I Vardagen ♥, I
Jaha då har man jobbat klart för den här veckan. Har jobbat heldagar nu mån-ons och är ledig enda till på tisdag nu :D Kommer bli skönt kan ja säga!

Ikväll ska vi åka till husvagnen när hans-ove slutar tänkte vi, va nån vecka sen vi var dit nu igen! Måste ju kolla att allt står kvar ;) Har tagit hem sängkläderna därifrån också så det ska bli skönt och fräsch att sova där.

Jag sålde ju min mobil i tisdags så jag beställde en ny då också så den borde komma idag!! I tisdags var det ju även den 12:e vilket betydde våran 3års dag! Jag jobbade till kl.18 och när jag kom hem fick jag världens finaste blombukett och en ny thaisten :D Va gullig han är älsklingen! Tack så mycket!! Själv fick jag ju lite dåligt samvete som inte kunde köpa nåt till han eftersom jag jobbade 9-18. Men men, jag älskar dig gubben! Lägger in en bild på blommorna :)
                                        

Kärlek - 3 år

I Vardagen ♥, I
Imorgon är vi slutar jobba åker vi till Uppsala :) Ska sova en natt hos Klaus och Bertit och på lördag ska vi sova på hotell. Ska bli jätte mysigt! Det är 2 år sedan vi var där och sov på hotell sist :) Det var ju då vi förlovade oss <3 Så den 12 augusti har jag och Hans-ove varit tillsammans i 3 år och förlovade i 2 år. Jag älskar dig!
Den 12:e är ju på tisdag därför tar vi en myshelg nu i helgen istället. Jag vet att vi missar stormässan då men när jag bokade hotellet hade jag inte en tanke på att den skulle vara samma helg! Men till karnevalståget hinner vi nog hem iaf på söndag.

Idag ska jag jobba 12.30 - 21.00. Har varit väldigt mycket samtal på jobbet denna vecka så jag hoppas det börjar avta lite nu iaf...

Hejsvejs!