Min personliga almanacka 2013

I Vardagen ♥, I
personligalmanacka.se
 
Har just beställt en ny för i år!
 
Hade svårt att hitta en bra design till årets eftersom jag hade velat ha båda barnen på den och eftersom bebis inte kommer än på ett tag så fick de bli en barnfri!
 
♥ Så nu längtar jag redan tills nästa år så jag får ha dom båda på ♥
 
Gillar denna almanacka eftersom jag har så svårt att hitta en "vanlig" som passar mig i smaken.
I denna får man välja allt som man vill ha i den själv och hur det ska se ut.
 
Köp en du med! :)

Provsittning!

I Vardagen ♥, I

Så ser det ut med liggdelen på vagnen :) Tuva är jätte stolt över den eftersom vi redan sålt hennes vagn :)

Så dom få gånger vi använder vagn till henne på vintern får hon åka i den här själv. Fick även med en joey till den, det är som en väska man fäster där ena sitt/liggdelen ska vara. Så den sitter på nu för ska hon åka vagn så är det isf på ex en shoppingtur å då kan de va bra att lägga kläder å påsar i mm :)

Fredag 13-01-18

I Vardagen ♥, I

Fredag idag, jag älskar att ha helg! ;) Jag ledig varje fredag nu fram tom 1 mars en gång.. Kommer bli skönt att jobba 4 dagars veckor.

Hade velat hitta på något idag men eftersom temperaturen ute är långt över -20 så håller vi oss inne och hemma!
Har städat i badrummet och tvättstugan nu på förmiddagen. Välbehövligt kan ja säga! Rev ner tyget på väggskötbordet och håller på att tvätta de nu, måste ju vara rent å fräscht tills bebis behagar att komma sen :)

Jo idag kommer pappa hem med vagnen också! :D jag som aldrig kan vänta på något har ju nästan blivit tokig av att vänta en vecka ;)

Nu tillbaka till sysslorna innan ja ska slänga mig i duschen! Trevlig helg alla!!

Inte mycket kvar

I Vardagen ♥, I
På torsdag går jag in i v.28! Tiden går så himla fort!
 
Mycket är annorlunda denna graviditet. För de första så har man Tuva denna gång så tiden går ju mycket dit. Sen har ja ont i ryggen å de hade jag inte sist :( började känna runt v.20 ungefär så det börjar bli lite jobbigt på jobbet att bara sitta hela dagarna. Att stå är ju inte så mycket bättre de heller. Har sagt att jag ska försöka jobba så länge som möjligt utan nån sjukskrivning. Men fr.o.m. denna vecka kommer jag vara ledig varje fredag så de kommer nog hjälpa en del iaf.
 
Har börjat funderat vad vi behöver också innan bebis kommer. Vagnar har vi köpt, säng har vi kvar från Tuva och skötbordet och bilstol har vi också kvar. De är väl de "största" jag kan komma på man behöver. Tänk va snabbt man glömmer vad man behöver! ;)
 
Bestämde oss även för att köpa en syskonvagn ändå. Kan ju vara bra att ha i början. Så min pappa var och köpte en begagnad till oss i Stockholm i söndags. En mountain buggy duet. En smal variat av syskonvagn, bra för mig som inte vill ha en bred :) Så nu väntar ja tills fredag när han kommer hem så man får klämma å känna lite på den ;)
 
Bild på vagnen. Sen har vi även köpt en liggdel till också :)
 
Nej nu ska jag duscha och sen är det sovdags eftersom de är jobb imorgon!