Falun

I Vardagen ♥, I
I onsdags var vi till Falun för den årliga shopping och cruising dagen :) De är ju alltid cruising där onsdagar v.30 och vi har varit dit varje år sen jag och Hans-ove blev tillsammans. Ibland har vi husvagnen med och ligger på en camping men i år åkte vi tillbaka till Flätsbo istället eftersom vi har vagnen uppställd där med förtält å allt :)

Mamma och pappa var också med och även Mia och Daniel kom en sväng. Karlarna åkte till Borlänge och vi tjejer gick på stan.. Fick med mig lite grejer hem iaf ;)

Till Tuva:
Regnbyxor och regnjacka från lindex (till dagis)
Nattlinne från lindex
Jeans och en tunika från H&M
Ryggsäck (till dagis)
Leksak från åhléns

Till mig:
Kaffefilter hållare från kuckeli kana
Tröja & linne från H&M
Väska från åhléns

Till Hans-ove:
Två t-shirt och ett par shorts från kappahl
Sen va han även på biltema och vad han handlade för allt där vet jag inte ;)

och jag med mitt superdåliga minne har säkert glömt något men de är vad jag kom på nu iaf!

Efter shoppingen var vi på en pizzeria och åt mat. Måste säga att de va helt ok där faktiskt och billigt blev det ;) Och efter maten blev det att kika på bilar ett par timmar innan vi åkte tillbaka till Flätsbo igen.

I torsdags hade vi planerat att åka hem från Flätsbo och fortsätta dona på med Tuvas lekstuga mm men det va så fint väder så vi stannade en natt till :) Så imorse efter vi ätit frukost så packade vi oss hemåt.. När Tuva gick och la sig för att sova lite så passade jag på att gå ut och måla stugan och Hans-ove åkte ner på byggmax för att köpa mer virke för att kunna bygga klart taket. Blir jätte bra :) Nu sitter jag och väntar på att Tuva ska vakna sen måste jag väl försöka hitta på nå mat..

Min mobil är ju inne på lagning, vilket innebär att allt jag hade på mobilen kommer vara borta när jag får tillbaka den. Kontakterna och bilderna som fanns på minneskortet har jag ju kvar men alla appar och spel kommer vara borta. Jag som hade kommit så långt på angry birds!! ;( Så när jag får tillbaka den är de väl bara å börja om från början då!


Väntar på mat


Tittar på bilar

Här byggs det lekstuga :)

I Vardagen ♥, I

dsc00467 (MMS)

Här byggs det lekstuga :)

En tjuv i huset

I Tuva ♥, I
Imorse snodde Tuva min mobil och klättrade upp i soffan för att inspektera den medans jag satt inne vid datorn..
Så jag passade på att knäppa när hon inte såg ;)


Gullunge ♥

Lite bilder

I Vardagen ♥, I



När vi var i Tännäs åkte vi upp på kröket för att se utsikten från vindkraftverken och där fanns en ensam ren


Utsikt


Tuva blev så fin i sin pippitröja som farmor köpte åt henne i tältet inne i Funäs ♥


Ikväll har vi varit ute och gungat


Gräver lite i sanden.. vad kan man hitta?

Usch något äckligt ;)


Elsa på källarkullen


Diesel kom och ville också vara med på kort


Såhär fint har jag i fönstren i vardagsrummet nu :D

Slutat fungera

I Vardagen ♥, I
Min mobil fungerar inte :(
Helt plötsligt idag hoppar de upp nå felmedelande som inte går att få bort
så de går inte att komma in i telefonen alls..
Jag som är så himla beroende av min mobil! Har den till så mycket!
Hotmail, bloggen, facebook, Swedbank mm..

Så nu får jag väl använda datan mer istället då.
Måste väl ner på Elgiganten å lämna in den imorgon eller nå :(
Tur jag har en gammal sony ericsson w850 i reserv iaf!

Jäkla skit!!

Lite förändring gör mig glad!

I Vardagen ♥, I
Inatt när jag la mig för att sova så fick jag för mig att jag vill förändra lite här hemma :) Med nya lampskärmar och blommor i fönstren i vardagsrummet och en ny gardin till köket.

Så jag började lite smått idag med att åka ner på Ekmans i Alfta och där hade dom lampskärmar som jag ville ha :) Blev jättefint! Ska väl bara försöka få tag på blommor också nå tag, men måste väl vänta till föräldrapenningen kommer ;) Vill ha nya gardiner till vardagsrummet också men jag har tre fönster där så de blir rätt dyrt att köpa gardiner dit. Har ju vita panelgardiner i linnestuk där nu så dom får väl duga ett tag till gissar jag på.

Sen ska jag se till att hallen blir omtapetserad nån gång.. Jag har sagt länge nu att det ska göras men de blir aldrig av. Just nu är de oranga tapeter där men det ska självklart bli vitt där :)


Så här ser lampskärmen ut iaf :) Skit snygg!

Snygga jackan

I Tuva ♥, I

"Nätshoppinggalen" som jag är så kan ju inte jag låta bli att köpa något som jag tycker är riktigt snyggt!
Så idag beställde jag hem denna super snygga jacka som Tuva ska ha på sig i höst :)



från H&M

Och eftersom H&M har kommit med sitt höst sortiment nu så passade jag på att köpa lite kläder som Tuva kan ha i höst också. De blev faktiskt en hel del om jag ska vara ärlig ;)

Vissa kanske tycker nu att jag beställer grejer hela tiden, och ja jag beställer mycket kläder. Jag tycker att handla på nätet är mycket smidigare och eftersom jag gillar H&Ms kläder bäst är de billigare att beställa än att åka till ex Gävle ;)

Nu blir det Allsång på Skansen och efter de Morden i Midsomer!

Brunett

I Vardagen ♥, I
Ja nu så var man brunett igen då.. ;)

Tröttnade på mitt grön-blonda hår så igår kväll så blev det ljusbrunt istället. Fast jag tycker det skiner igenom lite gröna toner lite här och där ändå.. Jag som kämpade så med att blondera ;) Men tanken var ju inte att jag skulle vara blond från början heller utan all blekning var ju mest för att få bort allt gult. Som sen blev grönt istället! Måste varit vårat vatten hemma som gjorde det och ändå använde jag anti grön shampoo.

Men ska jag vara riktigt ärlig så trivs jag bäst i mörkare hår!

Förlåt håret för allt jag utsätter dig för ;)

Första badet

I Tuva ♥, I

I helgen sov vi första natten i husvagnen för i år och Tuva fick sitt första bad i sjön :)




Min sötnos i baddräkt ♥

Äntligen är fredagen här!

I Vardagen ♥, I
Som jag längtat till denna dag! För idag jobbar Hans-ove sista dagen på länge! :D
Nu ska han vara ledig i 6 veckor, så skönt att slippa vara ensam hela dagarna ;)

Har inte något speciellt inplanerat för semesterveckorna. Men vi ska väl iaf försöka få ihop Tuvas lekstuga/friggebod som vi var till Sandarne och köpte nu i veckan (den är helt i delar), få upp en trall utanför altan, vara i Flätsbo, åka på den årliga cruisingen i Falun v.30 och förhoppningsvis åka till ex Orsa björnpark, Järvzoo eller Furuvik. Måste ju göra lite roligt också :D


Nu hoppas jag på 6 fina veckor med bara sol framöver!

Ett sent inlägg, för att vara mig..

I Vardagen ♥, I

Sådär nu har vi kommit hem och lagt Tuva efter en kväll i Eriknäsbo där vi har kollat på rally. Ganska roligt de faktiskt :) Tuva fick vara hemma med Elfi under tiden, och tur var nog det för usch va hemskt varmt det var i solen!

Sen vill jag säga tack till er som varit snäll och kommenterat ang glasögonen. Och alla har sagt samma sak, att bild nr 1 är bäst och de tycker jag också! Det var dom jag fastnade för direkt men jag gillar skalmarna bättre på dom andra. Vi får se hur det blir, men jag tar nog dom första ändå :)

Nu ska jag ta en korvmacka innan vi ska sova, är as hungrig!

Nattinatt på er!

Nya glasögon

I Vardagen ♥, I
Var ju ner på Hartman igår och fick mina glajjer lagade. Men har sagt länge nu att jag vill ha nya så jag passade på att prova ut några och lånade med mig fyra par hem. Och det står nu mellan två stycken och jag kan inte bestämma mig för vilken jag vill ha... :( Usch va svårt de är!!



Förlåt för lite dåliga bilder men så blev det ;) De är alltså dessa de står mellan. Överst framifrån och under från sidan.. Vilka passar jag bäst i?!? Eller passar jag inte i någon? Nr 2 på bild är lite större än första.

Annars så kom jag bara hem med en solhatt till Tuva igår från stan, duktigt marie!

Mer shopping (?!)

I Vardagen ♥, I

När vi fick hem reklamen igår såg jag att jysk hade rea på alla trädgårdsdynor så då tog jag med mig Jens & Tuva och åkte till Bollnäs. Vi måste ju ha dynor till möblerna vi ska ha i förtältet. Men på just dom vi skulle ha så var det inte så mycket nersatt såklart men köpte dom iaf, vi måste ju ha dom.
Köpte även en söt liten plaststol till Tuva som ska med upp till husvagnen och en ny lampa till hennes rum som jag sagt länge att jag måste köpa en ny. Så en rislampa från jysk med princess på fick duga :)

Jag sprang även in på Lindex en snabbis och köpte den as snygga skjorta som jag tidigare skrev om att jag ville ha så nu är den min :D

Har blivit mer handling än vad jag tänkt denna månad men grejerna till husvagnen måste vi ju ha så är det. Så som tur var hade vi trädgårdsmöblerna stående så dom slapp vi köpa :)

Idag blir det en tur till ner på stan.. Ska ner med Elfi och jag måste in på Hartman å laga glasögonen. Ena plutten på näsan bara ramlar av :( Men något annan ska jag inte ha för jag handlade mitt igår ja ;)

Köpt!

I Tuva ♥, I
Igår kväll såg Hans-ove i Rustas reklamblad att bordet och stolarna som jag ville köpa till Tuvas rum var nedsatt till 399kr! Så idag innan vi åkte på marknaden i Ockelbo var vi in på Rusta och köpte det :)
Kunde ju inte låta bli när de var halva priset på de! :D Snacka om att ha tur!
Uppdaterat söndag 14:54


En lycklig tjej vid sitt nya bord ♥

Fredag 1 juli 2011

I Vardagen ♥, I
Idag är det 52 dagar tills jag börjar jobba igen. Känns både skönt och nervöst! Ska bli skönt att göra lite annat om dagarna + mer pengar i månaden än vad jag har nu. Men samtidigt nervöst eftersom de va så längesen jag jobbade nu! Men jag tror jag kommer tillbaka snabbt faktiskt :) Sen har jag även kommit på de att vi bör skaffa en bränslesnålare bil som jag kan ha att åka fram och tillbaka till jobbet i.. Att tanka för 2000kr i månaden tycker jag är lite väl mycket bara för att ta sig till jobbet, speciellt nu när jag bara ska jobba 80%! Skulle vilja ha en opel astra som jag hade förut och åkte i till skolan i sandviken :)


Bästa bilen! Ångrar nu att vi sålde den fast de är flera år sedan ;)
Liten, smidig, lättkörd & drog lite soppa. Perfekt!!

Och nu jobbar Hans-ove bara en vecka till innan han får semester!! Gud så skönt de ska bli å slippa vara ensam om dagarna ;) Visst jag har Tuva men kan va skönt med lite vuxet sällskap också! Hela 6 veckor ska älsk vara ledig! Först semester sen pappaledigt så vi börjar jobba igen samma dag sen :)

Måste även skriva de också att Tuva har den senaste tiden blivit helt skogalen! Hon ska ha skor på sig inne hela tiden och älskar att komma med våra skor också.. Och jätte duktig är hon för hon kommer aldrig med båda skorna samtidigt och säger man till henne att hämta den andra skon också så kommer hon alltid med rätt :) Så här går vi med skor på oss innomhus ;)

Apropå inomhus, de är så varmt här inne så man svettas av att bara sitta i soffan typ! Tuva har just lagt sig för att sova middag nu så nu står dörren öppen för att vädra lite.. De går inte ha ytterdörren öppen när hon är vaken för då sticker hon ut direkt! Och inatt vid 3:20 var jag tvungen att gå ner å lägga mig i gästsängen för de va så varmt uppe i sovrummet så jag inte kunde sova. Usch!

Igår kväll var vi till Röste och uppvaktade Hugo som fyllde 9 år.


Nova & Tuva va så söt i lika klänningar ♥


Har hittat en god bandyboll ;)

Fint till Tuvas rum

I Tuva ♥, I


Önskar jag hade pengar till att köpa detta söta bord med två stolar till Tuvas rum.
Synd de inte är jul eller födelsedag än på ett tag ;)

Finns på rusta!