Vårväder!

I Vardagen ♥, I
Är så härligt väder ute nu!! Har varit ute en stund och sparkat lite boll med Elsa. Märks på henne att hon också tycker det är skönt med vår, hon vill inte ens gå in när man ropar på henne. :) Är så skönt att kunna ha henne lös på gården utan att hon sticker! Längtar tills sommarn nu! Ska fixa till altan har jag bestämt mig för. Ska bli så fint så :) Har hittat nya möbler på jysk som skulle passa så bra utanför altan dörren! Inte så dyrt va de häller så få se vad man får för lön om det blir nå pengar till det!  Får hoppas på det!

Idag har det inte hänt mycket annat, vaknade runt kl.10, ätit frukost och kollat på reprisen på Glamour. Jobbet kallar väl kl.16 som vanligt.. Tur man börjar sent så man har lite tid på sig på dagarna att göra annat :) Var ju ner på stan med mamma en sväng igår. Kom hem med nya skor och lite nya kläder som jag hade beställt till Lindex. Var även till Röste en snabbis och hälsade på Tommy, Emil, Nova och Hugo. Sen va jag tvungen hem å fixa lite mat innan jag skulle iväg igen. Gick väl lite sisådär på jobbet igår, blev ingen såld. Men i måndags fick jag tre sålda, de kändes riktigt härligt :D Hoppas det kommer gå bättre ikväll!

Nu ska jag göra mig klar att åka mot jobbet! Är as mätt efter maten jag nyss slängde i mig. Men gott var det! ;)

Måndag igen

I Vardagen ♥, I
Ja så har ännu en helg gått.. Har inte skrivit här på ett tag nu. Har varit så mycket annat så jag har varken haft tid eller lust att skriva nåt.... Men ska skriva ner nån rad nu ändå.

Helgen har varit bra, var hos Ellen och Johnny i lördags å grillade :D Skit gott va de! Igår åkte vi en sväng till Bollnäs för å kika på svärfarfs bil som inte startade. Älskling hittade ju såklart felet :) Sen åkte vi till mamma å Jens på kalas för Jens fyllde 14 igår. Stor lillebror blir! Var ute mycket igår vilket va jätte skönt! Elsa busade i flera timmar!

Nu kommer mamma så jag läre gå :) Ska nog ner på stan när dom öppnar å kolla om mina kläder har kommit. Sen blir de jobb ikväll som vanligt!

ALLT ÄR UPP OCH NER.
Tur jag har dig min älskling. Jag älskar dig mest i världen!

Båtresa

I Vardagen ♥, I
Kryssningen blev om jag får säga det själv lyckad :) Jag hade roligt. Tror dom andra även hade det också. Dagen började med buss från Bollnäs vidare till Söderhamn, där det klev på ett gäng. Stannade sen i Gävlebro för att äta lite blev en sån här för mig och Hans-ove och en varsin korv på Preem ;)


När vi väl kommer fram till båten och ska gå igenom terminalen så jag det id kontroll. Närvös blev jag ju så klart eftersom jag inte fick åka med egentligen! Men jag klarade mig som tur va! Kom sedan på båten där det blev buffé, taxfree och sedan dax för alkoholen. Drack mest Smirnoff ice ja. Men hittade världens mest godaste drink på båten! Shit va god den va. Men namnet kommer jag inte ihåg. Tyvärr blev det nästan inga bilder får våran del men på drinken fick jag faktiskt en :)
image5

Dagen efter var helt ok för min del faktiskt. Visst var jag dålig när jag vaknade och gick ner till frukosten för att äta men sen gick jag och Hans-ove och la oss igen och sov till typ 13.45 ca sen tog man en dusch så va allt prima sen :) Blev taxfreen en gång till sen hann man inte med mycket mer eftersom båten kom tillbaka till Stockholm.
Tack så mycket för resan syskon!

Hans-ove har nu varit ledig i 2 dagar och varit hemma med mig. Fast igår va vi mest borta. Va till Gun med Elsa så hon fick sin vaccinations spruta, och det gick jätte bra. Hon va så duktig, reagerade inte ens på sprutan. Fick även recept på avmaskningsmedel till katterna så jag måste på apoteket senare och hämta ut det och åt Elsa. Men först ska jag äta frulle och kolla på glamour som jag missade igår :)