Lilja 10 månader

I Lilja ♥, I

♥️ I måndags blev prinsessan 10 månader ♥️

Födelsedagar närmar sig i huset

I Vardagen ♥, I
Ja om en vecka blir jag ett år äldre.. Känns sådär, vill inte bli nå äldre! Kan man inte få stanna på 25?! ;)

Sen är det Tuvas tur 2 mars. 4 år, hur kan åren gått så fort?! Kära nån! Min stora tjej!! ♥️

Har lite problem med vad vi ska köpa till henne i present. Julen har ju nyss varit och det känns som hon redan har allt! :/ får klura lite på de där. Men dagarna går ju! Måste ta en shoppingdag så man får det överstökat! 

Vardagsrummet

I Vardagen ♥, I
Ja det börjar bli dags att förnya lite i vardagsrummet! Väggarna ska målas vita, nu är dom creamfärgad. Och så ska en ny fondtapet upp är det tänkt. Och där är problemet ;) jag vet inte riktigt vad jag vill ha..


Hittade denna tapet på rusta idag. Jag gillar den och den är jätte fin MEN, frågan är bara om den passar i ett vardagsrum? 

Får klura på de ett tag ;) men som sagt, den är sjukt snygg! 

Dammar fram bloggen...

I Vardagen ♥, I
Var ett ganska bra tag sen man skrev någon rad här. :)

Appen har ju blivit lite uppdaterad så testar nu om den är ok eller inte!

Idag lämnade vi Tuva på dagis kl.9 sen for jag och Lilja ner till Bollnäs för ett bvc besök. Lilltjejen börjar bli riktigt stor nu! 10105g och 75,5cm lång :) ♥️

Efter bvc åkte vi ner på stan för att köpa nya stövlar till Tuva eftersom hon vuxit ur dom hon har. 


Sulman, enligt mig typ världens bästa stövlar att ha när det är höst och vår. Även på vintern när det är töväder eftersom dom är lite varma!

Sen gick vi vidare till Lindex för att köpa nya jackor åt tjejerna. Såg dom när vi va dit i måndags när vi var där med mamma, och som vanligt kunde jag inte hålla mig från att köpa dom så jag slog till ;) 


De sista vi gjorde innan vi åkte hem var att leta reda på en alla hjärtans dag present till pappan i huset. Hoppas han blir nöjd ;) ♥️

Nu ligger Lilja och sover middag medans jag tar det lugnt i soffan och kollar på hem till gården. Tuva ska hämtas igen kl.14 :)