Efterlängtat

I Vardagen ♥, I
På onsdag är det äntligen den 25:e och lönen kommer, den är verkligen efterlängtad! Fick nämligen ingen lön i januari så denna sitter verkligen fin fint!

Nu ska jag göra tacos och kolla på Glamour..

Uppdatering..
Tacosen fick vänta.. Fick nämligen främmande. Lena och Janne kom och grattade mig fast 2 dagar i förväg.. Fick en kryssning av dom i present :D Så den 14 mars åker vi med Birka Paradise :) Tack så mycket!

Ensamt

I Vardagen ♥, I
Jaha då har man precis ätit lite mat. Är ju så jäkla tråkigt att laga mat till sig själv, hade det inte varit för man va tvungen att ha matlåda hade jag nog inte ätit alls..
Är nämligen ensam hemma nu i tre dagar, Hans-ove åkte på kurs på Arlanda igår morse och kommer hem någon gång imorgon kväll och Elsa är med Elfi i Uppsala hos Klaus och Berit. Är bara jag och katterna hemma. Långsamt...

Sitter här vid datan en sväng nu för jag varken orkar eller har nåt annat att göra känner jag. Kikar lite på halv åtta hos mig, ganska bra program faktiskt.

Nej nu ska jag lata mig vidare, men måste ner och elda lite först!

februari

I Vardagen ♥, I
Ja så är vi inne i en ny månad igen. Min månad, blir nämligen 21år i februari. Kan inte förstå vad tiden går fort! Man blir nästan rädd..

Igår var vi i Näsbyn och åt mat och kollade på Körslaget, Grattis Team Hanna! Tyckte dom var värdiga vinnare.
På dagen var jag hemma och tvättade och städade eftersom det var helg. Blir ju bara då man har tid och ork att göra det nuförtiden. Men idag har jag faktiskt varit ner och solat på fm. Kände att jag behövde det och skönt var det. Nu kollar jag på tv och tar det allmänt lugnt medans Hans-ove är ute och åker skoter. Skönt :)

Imorgon kallar jobbet som vanligt! Bara 2 dagar utbildning kvar nu sen blir det allvar :)
Hörs!