1 vecka ♥

I Lilja ♥, I

Idag blir lillgumman redan 1 vecka!

♥ Älskade Lilja ♥

17 april 2013 ♥

I Lilja ♥, I

Välkommen till världen älskling!

Energi tack..

I Vardagen ♥, I

Snälla ge mig lite energi tack!

Just nu känns det inte alls roligt att vara gravid.. Allt är jobbigt och gör ont. Känner mig trött och surig hela tiden :(

Så lite energi till förlossningen skulle inte sitta fel!

Tuva va ju hemma och sjuk förra veckan, var bara på dagis på torsdagen eftersom hon är ledig fredagar. Men imorgon ska hon äntligen iväg igen så jag får vila..

Känns taskigt att säga så men med den energin hon har så har hon det mycket bättre på dagis där hon får leka med alla istället för att va hemma med en tjock slut mamma.. :)

Tack nu har jag fått gnälla lite så nu ska ja fortsätta kolla på mästarnas mästare!

Ingen bebis än

I Vardagen ♥, I

Som rubriken lyder så har det inte kommit någon bebis än.. Idag hade varit en bra dag att föda på, den 12e :) Men jag räknar inte med att föda nå tidigare denna gång faktiskt, snarare att vi kommer gå en vecka över tiden.

Hade ju hoppats på att föda någonstans mellan 10-17 eftersom vi efter det första ultraljudet som gjordes fick bf den 10 april och efter andra 17e.

Allt blir bara jobbigare och jobbigare för mig pga smärtan jag har. Tur känner jag iaf att jag slapp det första graviditeten så man vet att man kan njuta av att vara gravid också ;)

När jag var gravid med Tuva gick jag upp drygt 20kg! Denna gång är det som tur är mycket mindre! På besöket hos barnmorskan sist hade jag bara gått upp totalt 8kg sen inskrivningen. Och då har jag även varit ner 1kg och vänt också. Så det känner jag mig nöjd med med tanke på att jag är så pass stor ändå.

Tänkte visa en magbild också som knäpptes i helgen :) Den första bilden visar skillnaden på magen med Tuva (till vänster) och magen nu. Vad tycker ni, rätt lika form va? ;) Så jag står fast vid att jag tror det är en flicka där inne den här gången också :)

 

Hemmet får lite nytt :)

I Vardagen ♥, I

Bäst att passa på att unna sig lite nytt innan bebis kommer ;)

Bara väntar på att assistenten ska komma nu så jag får inviga den! :D

Det börjar dra ihop sig nu

I Vardagen ♥, I

Inte många dagar kvar tills beräknat datum då bebisen ska komma! Äntligen nere på ensiffrigt och jag HOPPAS jag slipper gå över tiden den här gången också. Tuva är ju född i v.39+0 :)

Så typiskt!

I Tuva ♥, I

Skulle ha varit till doktorn med Tuva idag så dom skulle få lyssna på hennes hosta. Igår hostade hon typ konstant hela dagen och var helt slut. Har hört henne hosta många gånger inatt också.. Men tror ni hon hostar nu??

Haha, så efter samtal med hälsocentralen imorse så struntade vi i att åka dit eftersom dom ändå inte kunde lyssna på henne.

Självklart är det ju skönt att hon slutat hosta med samtidigt hade det varit bra att en läkare fick lyssna på henne.. Så vi får väl avvakta tills den kommer tillbaka nästa gång.

Hos tandläkaren gick det bra iaf :) Hon hade fått alla 20 mjölktänder och dom såg fina ut! Duktig tjej :D

Host host host...

I Tuva ♥, I

Ja då var det dags igen. Tuva är förkyld och då kommer hennes jäkla hosta.

Det började lite natten till igår (söndag) och idag på fm ringde dom från dagis och sa att det var bäst hon fick komma hem för hon snorade och hostade så mycket.. Har ringt hc för att höra vad vi ska göra med detta. Idag hade dom inga tider kvar så jag skulle ringa igen direkt imorgon bitti så vi får komma så en läkare får lyssna på henne.

Hoppas iaf på att få en bättre hostmedicin utskrivet än vad vi redan har. Har tidigare fått mollipect som inte hjälper. Den är ju mest för slemlösande och det är inte det som är problemet.

Har funderat om hon kanske kan ha någon form av förkylningsastma eller något eftersom hon alltid blir så här vid förkylning. Vi får väl se vad dom säger! För det känns ju som de måste vara något eftersom det alltid är hostan som blir värst.

Så himla jobbigt, stackars barn :( hon hostar på nätterna också så hon knappt får sova. Så man får hoppas det går bra på hc imorgon, fast jag har inte några stora förhoppningar om man säger så. Det är ju Bollnäs hälsocentral vi ska till!

Sen blir det även ett besök till tandläkaren för henne imorgon bitti så ja hoppas de går bättre iaf :)

Underbart ☀

I Vardagen ♥, I

i ♥ pumpkin

I Vardagen ♥, I
Rosa...
 
...eller blå?
 
Ska köpa detta super söta barnvagnshänge till bebis men jag väntar tills jag vet vilken färg det blir ;)
 
Finns så himla mycket fint från kid´s concept pumpkin!
 
Bland annat:
 
 
 
 
 

1 April 2013.

I Vardagen ♥, I

Ja då var månaden äntligen här, månaden då det är sagt att vi ska bli föräldrar igen! :D

Längtar sjukt mycket nu, bara 16 dagar kvar till bf!!