Födelsedag 25/2

I Vardagen ♥, I

Yes igår blev man ett år äldre. Mamma, pappa, Jens och Elfi kom och fikade och hade med presenter. Henrik kikade även in en snabbis med en liten present och svärfar också. Fick av mamma, pappa och Jens en napphållare i Lundmyr of Sweden, påslakanset, öljettgardiner till köket, ett nytt strykjärn (som jag verkligen behövde!) och ett solstift. Av Elfi, Klaus och Berit fick jag spjälsängen jag pekat ut på Ikea som jag ville ha (Hensvik) och även en slant till att köpa den madrass till som jag känner att jag vill ha och 2st blommor till min hylla i köket.  Och av Hans-ove fick jag en skötväska, emmaljunga exclusive som jag själv valt ut. Tack för alla presenter som jag fick, trots att jag sa att jag inget skulle ha! Imorgon lördag blir det kalas så syskonen kommer..

Har idag bara 10 dagar kvar till beräknad förlossning!! Så eftersom jag är en sån flitig bloggare så kanske detta är mitt sista inlägg innan det är dags, sånt som märks! Lägger in ett kort på magen också som vi knäppte igår kväll.

Fredag 19/2 2010

I Vardagen ♥, I
Fredag idag. Klev upp vid 9:50 och åt frukost. Sen blev det att spendera lite tid vid datorn medans jag funderade ut vad jag ska göra idag. Det blev att jag tog fram symaskinen och sydde lite lakan till korgen och vagnen. Fick ut fyra stycken små av ett 150*250cm lakan så nu har jag nog så jag klarar mig hoppas jag. Blir väl inte att bebisen kommer sova så många månader i korgen innan man köper en spjälsäng tänker ja. Lägger med en bild på korgen


Har även packat bb väskan nu. Tror jag fått med det mesta som jag tror man behöver :) Man kommer säkert på nå mer allt efter som annars märker man väl på bb vad man glömde hemma :) Har även letat fram digital kameran som låg typ längst ner i en låda, tömt den och bytt batterier så det bara är att knäppa en massa kort.

Var till barnmorskan i onsdags. Magen har sjunkit nu och så har jag börjar få lite små förvärkar och tryck neråt ibland så Astrid trodde inte jag hade så lång tid kvar innan det var dags! Gör mig lite nervös men samtidigt glad såklart! Men jag tror iaf att det kommer bli ett mars barn så så snart blir det nog inte ändå :)

Ikväll blir det ut och äta på värdshuset och sen Lets dance!

Solig måndag

I Vardagen ♥, I
Ja så var det måndag igen.. Solig och fin för en gångs skull och jag är bara hemma. Jobbade min sista dag i onsdags då jag tog ut komp tors fre och är helt sjukskriven from idag. Känns skönt att ha jobbat sista dagen på ett tag, så nu är det bara att gå hemma och vänta på bebis =)

Det mesta börjar finnas nu tills h*n kommer. Var på barnens hus i lördags och köpte en babyvakt, blev en super nova för 1395kr, dyrt men hoppas den är bra! Sen finns ju allt som säng, vagn, bilbarnstol, skötbord, kläder mm.. Men kläder gissar jag att man inte kan få för mycket av.

Har ingen ork men måste iväg och handla idag eftersom kylskåpet är helt tomt.. Hoppas mamma som också är ledig idag dyker upp och följer med och hjälper mig. Hatar att handla ensam!

Imorgon går jag in i vecka 38 (37+0) är nu i 9:e och sista månaden och det är även sista föräldrautbildningen kl.13:30 imorgon och på onsdag kl.11 ska vi iväg och träffa Astrid. Det känns mycket väl i kroppen nu att det inte är så långt kvar, allt är jobbigare att göra och man orkar inte lika mycket som förr. Får knappt på mig strumporna längre!

Men men nu ska jag och Elsa gå ut i solen för att kissa och hämta posten!

Februari 2010

I Vardagen ♥, I
Så har vi kommit in i februari redan! Min månad, blir ju 1 år äldre varje år i februari. 22 år detta år, va gammal man börjar bli! Det är bara ca 1 månad kvar nu till bf för bebisen, var till barnmorskan i onsdags och nu är huvudet fixerat iaf så nu är det bara att komma ut! Längtar som bara den nu tills h*n kommer.. Känns som en evighet kvar men tiden går ju så fort så snart är vi ju där :)

Veckan som kommer nu kommer bli min sista jobb vecka sen kommer jag vara hemma tills de är dags att föda. Jobbar just nu halvtid vilket gör att jag orkat jobba så här länge annars hade det nog aldrig gått! Kommer bli ovant också att bara gå hemma nu när man är van att jobba, blir väl skillnad sen när bebisen är född då har man väl att göra gissar jag på.

Igår var "sport marie" på bandy med Hans-ove, Tommy och 2 killar till. Bollnäs-Haparanda slutade 8-3 till Bollnäs. Rolig match att titta på faktiskt. Måste vara minst 2 år sedan vi var på bandy sist! Var till Tommy i Röste och fick god mat innan matchen och sen åkte vi dit igen en sväng efter bandyn var slut. Jag fick agera chafför den kvällen som vanligt :) Man känner ibland att det gäller att passa på att göra lite saker nu innan bebben kommer..

På tisdag går jag in i vecka 37, har då gått 36 fulla veckor!