Helgen snart över..

I Vardagen ♥, I
Ja nu är helgen snart över. Var i Söderhamn med mamma och Elfi igår. Köpte en ny väska :D och lite nytto grejer mest.. Ångrar bara att jag inte köpte plånboken jag hitta på lindex! Får åka ner en kväll till veckan å köpa den tror ja :)

Sen igår kväll var vi till Lena å Janne och åt tacos, gott! Sedan bar det iväg till Viksjöfors på Larz Kristerz :D Fasen va bra om va!! Skit kul var det fast jag var nykter och körde.
Mina nya idoler.
Synd nog bara att Hans-ove skulle ha med en flaska grogg i min NYA väska som läckte ut. Hela flaskan! Allt i väskan var pissblött, så nu måste jag köpa en ny kalender :( så då kan jag lika gärna köpa plånboken jag ville ha också för min jag hade blev också dränkt och även då allt i den!


Nu har jag just kollat på reprisen av Körslaget. Team Hanna gick ju vidare :) Grattis
Så nu måste jag städa lite.. Måste bytas gardiner i köket, tvättas och dammsugas. Blir ju inte av under veckorna nu när man jobbar 8-16.45 varje dag.. Imorgon väntar en ny arbetsvecka. Snart är utbildningen slut så då äre sitta i telefon och ta samtal som gäller :)

Uppdatering

I Vardagen ♥, I
Jag har nu fått klagomål från flera håll att jag aldrig skriver i min blogg längre så de kanske är bäst jag skriver ett inlägg nu då..

Det har väl hänt en hel del grejer sen sist jag skrev.
*Det har hunnit blivit nytt år med nya möjligheter!
*Fått nytt jobb
*Och att jag fick ett missfall.
Det har varit  väldigt jobbigt för mig.. Jag såg verkligen fram emot att få bli mamma också sket det sig.. Det var inte ett enkelt missfall heller. Började blöda torsdag och sedan måndag 8 december klarade jag inte av smärtan längre utan det blev akut till Gävle där jag fick konstaterat att jag fått misfall. Återbesök fick jag inbokat en vecka senare för att kontrolera att allt kommit ut ur livmoderrn. Vi åker ner till Gävle och blev undersökt. Allt var inte ute så dom bestämde att jag fick ligga kvar över natten och få tabletter för att få ut resterna. 7st tabletter fick jag ta under loppet av några timmar. Och inget händer under kvällen! Inte heller under natten och morgonen så jag blir undersökt igen. Denna gång bestäms att jag ska få bli opererad istället. Skrapad. Dom vill då ha mig kvar ännu en natt för skrapning på morgonen dagen efter. Men det ville inte jag, Hans-ove var snäll och kom och hämtade mig kräkande och lös i magen. (tydligen en biverkning av tabletterna) Och sedan tillbaka till Gävle på ondag morgon för skrapning. Operationen gick jätte bra och direkt när jag vaknade upp efteråt var jag pigg och ville åka hem men de fick jag ju såklart inte utan fick vänta i flera timmar uppe i salen på avd 108A. Just då kände jag, Gud va skönt! Äntligen över! Nu känner jag, varför var det tvungen att bli såhär?? Jag var ju så lycklig.. Kanske just därför det gick som det fick. Men förhoppningsvis kommer fler chanser!

Nytt jobb hade jag ju också fått. i kundtjänst på nytt företag åt nytt företag. Just nu håller vi på med en fyra veckor utbildning på alla system mm.. Det känns bra :)

Idag är det dock inget jobb som gäller för min del. Idag ska jag till Bollnäs med Elsa för att "skola" in henne hos en dagmatte. Hoppas de kommer gå bra iaf och att hon går ihop med dom andra hundarna där!
Sedan blir det att åka till falun!

Nu har ni fått en uppdatering på hur mitt liv ser ut just nu.. Nu måste jag göra mig klar, ska vara i Bollnäs kl.10:00!