Elsa 1år idag

I Vardagen ♥, I
                       image4

Idag blir Elsa gumman 1 år :) har nyss tagit upp lite tårta från frysen som hon ska få sen.. Kunde inte sova idag så jag klev upp 6.50. Blir så långa dagar att kliva upp så tidigt tycker jag när jag ändå inte kan åka å göra nånting! :S

Var på anthill igår.. verkar som man fick jobb där nu :D :D som försäkringsmäklare. skulle visst bli nån utbildning på det först och nå slut prov sen som man va tvungen att klara. Så får hoppas man kommer klara av det då. Jag tycker faktiskt det låter kul! Så hoppas hoppas nu..... Är såå less på att bara vara hemma! Synd bara att det var så tråkiga arbetstider, men men! JOBB I ALLA FALL! :D dom skulle höra av sig, förmodligen till veckan sa dom.

Christina va här igår och klippte och färgade mitt hår, tack gumman. Efter anthill så åkte vi till gärdet så jag solade 20min, det var skönt! Hade egentligen velat sola en gång till innan imorgon men det blir väl inte så.. Har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig på båten imorgon, suck!

väntar på pappa........

Hemma igen

I Vardagen ♥, I
Ja då var man hemma igen då. Kom hem från Tännäs i måndags. Vi hade det bra där tycker jag :) Var väl kanske lite kallt vilket man inte är van men vi överlevde! Det blev två vänder på skoter upp till Kärringsjön.. Men sista gången åkte jag och Lena bil men våra tre vovvar så dom fick busa med hundarna där uppe. Elsa vart livrädd först så hon kissade på sig men sen när det släppte kunde hon inte låta Semmas (Per-roger och Kerstins hund) vara ifred en sekund ;) Vi åkte upp på Torsdags kvällen och jag och Hans-ove åkte hem på måndag morgon för vi va tvungen hem och köra in ved... Var helt tomt på ved nere i källarn! Elfi har varit här och eldat lite i helgen och jag tror när det var på söndagen hon kom hit så var det 11grader inne! Kallt.. Och på söndagen var vi på skoter tävligen i Funäsdalen, hade det inte varit så kallt hade den nog varit roligare ;) Trodde jag skulle frysa ihjäl!

Sen i tisdags så hade Hans-ove tagit ledigt men då ringde dom från kostenheten och ville att jag skulle åka å jobba så jag gjorde det :) Tur han tog ledigt två dagar för jag behövde bara jobba en :) Var ner till Bollnäs på gsk igår och lämnade in våra förlovningsringar på förstoring. Kan inte förstå varför ringarna har krymt?? Haha.. Så nu är fingret tomt :( får dom igen i slutet av nästa vecka tror ja. Idag så är jag hemma ensam igen som vanligt, inte speciellt kul. Men Chris kanske kommer och fixar mitt hår nån gång idag får jag hoppas :D

Nu är det bara 2 dagar kvar tills båtresan :D

IMORGON KOMMER PAPPA HEM MED MIN MOBIL!! ÄNTLIGEN SÄGER JAG BARA! HAR VÄNTAT SEN 29 FEB PÅ EN NY. Hoppas jag kommer trivas med den!
                                                            image3

Fjällresa

I Vardagen ♥, I

                 image3

På torsdag åker vi med Lena Janne och Jens till Tännäs. Ska väl bli mysigt med lite skoteråkning och bara få vara där uppe. Jag och älskling sover som vanligt i "våran" lillstuga. ( Lena och Janne har hus där med en liten stuga på gården) Har inte varit så taggad för att åka men de känns som att det börjar komma lite nu. Sola lite kanske om det blir bra väder : ) Ska även tydligen på skoter tävling på söndagen så blir det hemfärd sen på måndag. Hoppas svärfar eldar på bra här hemma då så det slipper vara såå kallt när vi kommer hem. Var till Uppsala över en natt i helgen som var och när vi kom hem så var det 16 grader inne, BURR!! jobbigt med enbart vedeldning tycker jag! Ja som sagt så var vi i Uppsala i helgen, Åke var och kikade på studenternas, jag Elfi och Berit var på Gränby och Hans-ove och Klaus åkte på ÖB. Sen blev det ju så klart bandy matchen i TV:n. Jag och Hans-ove höll på SAIK men det hjälpte inte....... Måste även få tillägga att jag köpte världens snyggaste väska i Uppsala! Fan va jag älskar den! Men det tog lång lång tid innan jag bestämde mig för att köpa den.. Har ju inte så mycket pengar just nu direkt så jag tog lite av pengarna jag sparat till kryssningen..

Var på tupperware party hos Lisa igår.. har blivit mycket sånt nu på sista tiden tycker ja men nu ska jag då inte iväg nå mer på ett tag ;) kände inte för att gå igår heller men det blev så ändå. Har inte fått nån mobil än heller!!! ARG! Fattar inte varför den aldrig kommer... har väntat för länge nu tycker jag! Nej nu ska jag kolla på Glamour som jag missade lite av igår. Älskar den serien!

Jag ska även jobba imorgon och på torsdag! :D Fan va härligt! Trodde aldrig att jag skulle få göra det, okej det är bara ett vick på 2 dagar men det känns ändå bra :D

Hans-ove och Elsa, ni är mina ögonstenar <3 Jag älskar er !