Bebislängtan!

I Vardagen ♥, I

Idag går vi in i v.34! :D vilket innebär att det borde vara allt mellan 5-8 veckor kvar kanske innan bebisen kommer! :) tuva föddes i v.39+0 (en vecka tidigt) så vi får väl se när denna krabat tänkt komma.

Börjar längta sjukt mycket nu.. Kan nog bero på att jag dagligen har så ont i ryggen, att jag bara går hemma sjukskriven å väntar å väntar.. Och att bebisen är så livlig i magen! Kan inte minnas att Tuva va såhär! Jag vet att ja inte bör klaga på att jag känner bebis typ jämt men de blir jobbigt i längden när det sparkar nästan jämt när jag ligger eller sitter ;)

Kan redan konstatera att denna graviditet är betydligt annorlunda mot första. Kanske pga att Tuva va planerad men inte den här? ;) Vet inte om ja nämnt det men denna bebis kom lite plötsligt för oss för det var inget vi "jobbade på" om man säger så :) men eftersom jag så gärna ville ha ett barn till så är det så välkommet så!!

Igår var det många plus grader och solen sken, då blev man sjukt sugen på att ut och gå med barnvagn i riktigt vårväder! Å eftersom Tuva va på dagis fick jag stilla min längtan lite med att gå upp och bädda i vagnen och pumpa däcken så nu är den klar ;)

 

Idag måste jag ner på stan och hämta mina nya glasögon och ta mig till affären för att handla, det typ ekar i kylskåpet! Usch gruvar mig! :(

Snart kalas dags

I Vardagen ♥, I

Födelsedagarna börjar närma sig här i huset. Jag blir 25(?!) på måndag och nästa lördag blir Tuvis 3 år! Jag kan inte förstå att åren gått så himla fort sen hon föddes.. Och när nr 2 kommit antar jag att det inte kommer gå saktare direkt :)

Ska snart försöka ta mig ner till affärn och handla lite så jag kan baka till kalaset. Hatar att vara ute i sista sekunden med bakningen jämt så tänkte försöka vara klar i tid nu för en gångs skull. Jag är ju ändå bara hemma om dagarna nu.. Och dom dagarna är helt olika, vissa går det bra att göra något och vissa kan ja knappt gå :( Tur det inte är så många veckor kvar nu! Har gått in i v.33 idag :D

Nu ut och stoppa i motorvärmarn i bilen!

Nya glasögon!

I Vardagen ♥, I

Det här med nya glasögon är verkligen inte lätt tycker jag!! Men bestämma sig måste man ju..

Är dessa tre jag väljer mellan:

Inget mer jobb..

I Vardagen ♥, I
I fredags var jag till läkaren och blev sjukskriven fram till sista mars.. Blev lite snopet eftersom jag hade tänkt jobba så länge som möjligt :( Men min kropp orkar inte mer eftersom jag har sån himla foglossning. Har känt av och haft ont i ca 10 veckor nu och det har bara blivit värre och värre..
 
Var till jobbet idag och lämnade sjukintyget och städade av mitt skrivbord. När jag kom dit möttes jag av en fin liten present från en av mina kollegor. Det värmde så tusen tack!!