Äntligen

I Vardagen ♥, I
På måndag 28 september ska vi äntligen iväg på ultraljud! Längtar som fan!!

Går in i vecka 18 imorgon torsdag, har då gått 17 fulla veckor så när ultraljudet blir är det 17+4. Kommer säkert bli flyttad bakåt minst en vecka tror ja, känner de på mig.. men huvudsaken att man får se de lilla livet där inne och att allt ser ut som det ska :) Har haft huvudvärk nu i ca en vecka.. Har varit hemma från jobbet 3 dagar men börjar känna mig bättre nu så imorgon blir det jobb igen. Uppdatering blir väl igen efter måndagen :) Ska även iväg och klippa Elsa då så hon blir höstfin.

Ikväll blir det kalas för svärmor som fyller 51 år! Grattis

Dags igen..

I Vardagen ♥, I
..för ett nytt inlägg kanske.

Beställde äntligen en ny dator i fredags så jag hoppas den kommer i böran av veckan. Min är ju så jäkla seg så jag har letet ny länge!

Annars händer inte så mycket.. Jobbar och jobbar som vanligt men jag slutade lite tidigare i fredags så de va skönt! Gick in i vecka 16 på min graviditet i torsdags så snart är man halvvägs :) Fick veta i måndags också att en till tjej i mitt team på jobbet också ska ha barn i mars fast ca 2 veckor efter oss, skit kul tycker jag!

Var faktiskt ner på stan en sväng igår med mamma och svärmor. Köpte 2 par skor, 2 tröjor, en bh och ett par trosor. Jag som aldrig brukar hitta något att köpa på stan i Bollnäs. Tänkte att de va lika bra att slå till på ett par höstskor på en gång medans man ändå va på g :) Är så sugen på att börja köpa bebissaker/kläder också men de känns lite väl tidigt för de än synd nog..

Får se vad som händer annars idag.. Har inget planerat men de blir säkert att vi åker mot Långhed/Näsbyn en sväng senare..