Lördag 26 november 2011

I Tuva ♥, ISå himla söt i sin nya jumpsuit ♥


Underbar låt!
Kan lyssna på den miljoner gånger!

Love it! Har satt upp alla julgardiner i a...

I Vardagen ♥, I

2011-11-23_19_34 (MMS)

Love it! Har satt upp alla julgardiner i alla fönster i huset och ljusstakarna står i vardagsrums fönstren :) blir så himla mysigt!! Det var nog många år sedan jag längtade så här mycket efter julen <3

Lite nytt i bloggen!

I Vardagen ♥, I
Någon som lagt märke till att jag ändrat lite i designen? :)
Har gjort en ny header och ändrat typsnitten i all text!

Tyckte det var dags att förnya lite nu eftersom jag haft samma länge! Fast som ni kanske också märkt så uppdaterar jag inte här så ofta längre.. Men jag är väl som många andra antar jag att det går i perioder då man har lusten till att blogga och inte!Gammal & ny, vad tycker ni??
Har varit på stan med mamma och Tuva idag för att köpa lite julklappar och presenter till kusinerna. Hittade en del grejer och resten får jag köpa på nätet! Gud vad jag tycker de är lämpligt att beställa hem än att gå och leta i affärer!

Tuva sover en sväng nu sen när hon vaknat så ska vi åka till min mormor och morfar och hälsa på :)

Hoppas alla får en trevlig helg!

Växasäng...?

I Vardagen ♥, I
Det är så himla mycket jag vill just nu.. En grej är att köpa en växasäng till Tuva :) Men jag vet inte om hon kanske är för liten för en sån säng nu? Vet att vissa lägger sina barn tidigt i en sån och vissa väntar länge men att byta säng. Så nu får ni hjälpa mig, varför eller varför inte växasäng när dom är strax under 2 år??


Det är den här sängen "minnen" från ikea hon ska ha. Var läänge sen jag valde ut att hon skulle ha en sån när det är dags för ny säng ;) Och än så länge har det ju inte dykt upp någon sötare så då får det bli den!

Hade först tänkt att hon skulle få den i julklapp men Hans-ove tycker vi ska vänta med att byta säng så det får kanske bli i 2 års present istället då..? Skiljer ju direkt inte så många månader så vi får se hur det blir.

Vem vet? Hon kanske varit så snäll att tomten kanske kommer med en på julafton? ;)

Tjuvstart!

I Vardagen ♥, I
Passar på att tjuvstarta med julen nu när Tuva är hemma med feber.. Blir så himla rastlös av att bara vara hemma och inte göra nånting nu när man är van att jobba om dagarna igen :)

Har satt upp julgardiner i gästrummet/datarummet och i Tuvas rum. Bara 3 rum kvar men dom väntar jag nog lite med tror ja :) Iaf köket och vardagsrummet får vänta till nästa helg.
Blir så mysigt tycker jag när man får upp allting :D
Men jag kan nog få vara lite tidig för jag brukar vara ganska snabb att få bort allting när julen väl är slut..

Satt och kollade runt lite efter julklappar igår. Har ganska stor koll på vad jag ska köpa till barnen i släkten iaf. Dom vuxna blir det nog lite värre med! Men Hans-ove vet jag absolut inte vad jag ska köpa till?! Svårt!
Men det löser sig väl, de gör de ju alla år ;)

Ny mössa

I Vardagen ♥, IHar köpt en ny namnmössa till Tuva från Novisen

Ett bra julklappstips kanske??
Beställ innan 30 november om ni vill ha den före jul! :D

I Tuva ♥, I


Min stora flicka
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Biljetterna är bokade!

I Vardagen ♥, ILäkerol Arena i Gävle den 11 november 2011

Gud vad jag längtar!

När vi skulle på Idol Live i Gävle i vintras så hade jag magsjuka och mådde piss så jag hoppas verkligen att det här blir mer lyckat :D

Jag vet att jag är helt usel på att blogga...

I Vardagen ♥, I

2011-11-02_11_57 (MMS)

Jag vet att jag är helt usel på att blogga just nu! Gör mig inte tid att sitta så himla mycket vid datorn och skriva utan använder mig mest av mobilen när jag läser några bloggar.. Så skickar ett inlägg som mms nu då ;) förra helgen var vi till Tännäs för att hjälpa till att lägga golv i stugan och när vi kom hem på söndagen blev vi dunder förkylda! Så både jag, Hans-ove och Tuva har varit hemma från jobb/dagis hela veckan..! Är fortfarande inte riktigt frisk så hoppas de hinner bli bra tills måndag! Lägger med en bild på en sjuk Tuva också som sitter och myser i vagnen (och hoppas den hamnar åt rätt håll) ;)