Kalas och film

I Vardagen ♥, I

Vet att jag är världens mest sämsta bloggare! haha. blir nästan aldrig några inlägg för min del...

Jag jobbade idag mellan 7.30 - 11.30, är mest halvdagar denna vecka men på torsdag är jag ledig :) Hans-ove började ju sin semester idag så på onsdag när jag slutar åker vi förmodligen till Flätsbo eftersom jag är ledig torsdag. Eftersom vädret inte var det bästa i helgen så blev det att vi inte åkte dig nå helgen som var.

Hugo fyllde 6år idag så vi har varit dit på kalas idag på eftermiddagen. Sen bar det av till kvantum för att handla och hämta ut paket. Och ikväll har jag bestämt att vi ska kolla på film, fick nämligen 2 nya filmer från lovefilm idag. :) var även hos anders igår och kollade på film, one missed call tror jag den hette, var helt ok faktiskt :)

En ledig dag

I Vardagen ♥, I

Jag är ledig idag, känns skönt :) jobbade igår och jobbar imorgon igen sen är jag ledig tills på måndag :) allt känns iaf bra på jobbet nu. trivs bra! :) det började på riktigt igår då jag fick sitta ensam, en hel del frågor blev det ju såklart  men det är ju det man lär sig av..

Igår hade älskling gjort mat tills jag kom hem :) de händer inte ofta kan ja säga men jag tycker de va gulligt gjort :) eftersom jag slutade kl.17.00 och kom hem vrålhungrig!

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag.. har nyss kollat på en beck film. Ska strax gå ut med hunden sen tror jag att jag ska städa bilen. Hans-ove ville att jag skulle göra det så då vill jag överaska honom med det :)

Nej nu vill hunden ut så bäst jag följer med!

Kundtjänst

I Vardagen ♥, I
Ja då har jag gjort min utbildnings vecka på kundtjänst :) har suttit och medlyssnat och haft utbildning denna vecka. Så idag har jag börjat att ta samtal själv :D De kändes riktigt bra faktiskt! Som tur var så satt jag med Mimmi så hon kunde hjälpa mig om jag behövde det.

Imorgon är med midsommarafton, vet inte vad som händer för våran del än faktiskt. Får väl se vad som händer :)

Nu är det glamour som gäller!

12 juni

I Vardagen ♥, I
Den 12 idag betyder att jag och Hans-ove har varit tillsammans i 2 år och 10 månader. Gud va tiden går fort, men jag är lika kär än idag. Jag älskar verkligen dig hur mycke som helst!

Blev erbjuden ett jobb igår som jag tyvärr fick tacka nej till :( Jag ska få börja på kundtjänst på anthill nu :) Hoppas de kommer att funka bra! Kommer förhoppningsvis att få fler timmar då än de jag har nu iaf. kanske skulle få börja med de redan nästa vecka. Hoppas! Mer pengar tack....

Nu ska jag ut med hunden och hämta posten!
Jobb ikväll.

Flätsbo

I Vardagen ♥, I
I helgen har vi varit i Flätsbo hela helgen. Mysigt, soligt och åska har vi haft. Åskade både fredag och lördag kväll.  Som tur va så var det inte så hemskt så jag överlevde. Jag som är åskrädd!

Vi satte upp vårat förtält till vagnen också för första gången i fredags. Fint var det. Men måste skaffa bättre tältpinnar tydligen. Tältet höll nämligen på att lossna när det blåste under åskan så vi fick sätta oss på det för att hålla de kvar :S Vi lämnade kvar vagnen där när vi åkte hem igår så hoppas tältet sitter där de sitter tills vi kommer tillbaka nästa gång.
I lördags solade vi mest och badade. Tom jag badade, de händer inte ofta, jag som e en sån badkruka! Men det var as varmt i vattnet. Iaf i Fläten. Vi va till lilla hawaii också, där va de lite kallare! Elsa badade för fullt hon med, och sam som bara den :) Den här gången smörjde jag iaf in mig innan jag var i solen. Tur för mig :D

Ikväll ska jag jobba. Som alla andra vardagskvällar.....

Snart lååång helg

I Vardagen ♥, I

Här sitter jag vid datorn när de är alldeles varmt och skönt ute! Vågar inte sitta ute i solen riktigt än eftersom jag brände mig så hemskt i lördags. Men det börjar bli mycket bättre nu som tur är! :)

Ikväll jobbar jag sista kvällen för denna vecka. anthill har stängt imorgon. Kommer bli skönt med lång helg! Ska även med mamma på Jens skolavslutning imorgon, hon ville tydligen ha sällskap. Blir nog mina nya skor då!

Får se hur det blir i helgen och hur vi fördelar Röste/Flätsbo :) Måste iaf till Flätsbo för att städa stugan åt mormor och morfar, har lovat att göra det denna sommar också. Vi hade tänkt oss att ta med husvagnen och sova kvar där men nu har vi ven fått en inbjudan till Röste på lördag. Vi har inte bestämt nånting än så vi får väl se hur det blir :) Hade ju varit mysigt att åka dit...

Ingen som har en sony ericsson w850i tillsalu? :) jag skulle vilja ha en sån, kan vara bra att ha som reservmobil. Jag verkar ju behöva det!! Suck!
Vet inte hur det blir med min mobil än, har inte hört något. Den är ju inne på lagning.

Föresten! Grattis till alla som tar studenten idag/går!!

Skog

I Vardagen ♥, I
Det blev att vi åkte till Skog med Mats och Annika i fredags efter jobbet :) Igår satt vi i solen hela dagen utan att smörja in oss så jäklar va jag och Hans-ove brände oss. Gör jätte ont på hela mina armar om man bara nuddar dom! Så det var inte så jätte lätt att sova inatt direkt :( Så hoppas det är bättre imorgon! Men annars så är jag nöjd med vår första camping helg! Vi grillade och hade det VARMT och mysigt! Synd bara de där med solbrännan! Så imorse när vi vaknade så packade vi ihop nästan på en gång och drog hemåt. Eftersom Hans-ove drack igår så blev det jag som fick köra hem med husvagnen om vi skulle komma hem nån gång. Så de blev ingen marknad för oss, men vi är inte så ledsna för det!

Nu ligger Elsa helt utslagen på soffan medans jag och älskling kollar på någon film på tv4 film. Så bra är den inte så jag sitter vid datorn samtidigt ;) Verkar vara jobbigt att campa för hunden!

Snart kommer svärmor med pizza. Mums!! Nu ska jag fortsätta kolla på filmen.....