Söndag 25 juli 2010

I Vardagen ♥,
Morgonen började med lite mys i sängen med Tuva och älsklingen och efter det frukost.

Nu ska vi börja med att åka till Röste, sen Barnens hus för att köpa en ny större bilbarnstol och efter de tänkte vi åka till Klaus och Berit i Storsjön. Bäst att passa på nu när de är skit väder att ut och åka lite, hatar regn! Blir så skitigt inne av djuren bland annat! :(

                     
Vi funderar på att köpa en Akta Graco duoflex, lika bra att köpa en stol nu så de finns en hemma när de är dags att byta :)


Måste uppdatera med att det blev köp av stolen, i svart :)

Det började med att vi åkte till Röste så Tommy fyllde på mitt Rederiet förråd, medans vi var där började det åska så då åkte vi hem och drog ur allt innan vi åkte på barnens hus. Sen fortsatte vi mot Storsjön och skulle hälsa på hos Klaus och Berit som inte var hemma. Då svängde vi in till Jörgen och Lotta i Växbo istället. Sen ikväll har vi bara varit hemma och kollat på tv. Just nu En prins i New York, tänkte kolla klart på den innan jag kryper i säng.

Ikväll plockade jag även fram sittdelen till Tuvas vagn, hon vägrar ligga i sin vagn nu med liggdelen så jag tänkte prova om det fungerar bättre med sittdelen. Men dom ska ju egentligen inte användas förens barnet är 6 månader, tror ni de gör något om man börjar använda den tidigare?

  
Skrivet av: Elfi
I

Hälsningar från Käringsjön.Kram på er.

Skrivet av: jennie
I

använd den du. tuva är tidig i allt hon och man kan inte dra alla ungar över en kam :-)

Skrivet av: Linn
I   Blogg: http://dubbellycka.blogspot.com/

Från och med 1:a september förhoppningsvis, dom som bor där vet inte riktigt när dom får flytta in i sitt nya heller :P Det ska bli sååå skönt!! :D




Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejladress: (visas ej)

Adressen till din blogg:

Dina ord: