Fredag 29 oktober 2010

I Vardagen ♥,
Inatt har jag sovit helt uruselt! Jag har såna nätter ibland då jag inte alls kan sova. Jobbigt är det eftersom Tuva är så snäll om nätterna så jag faktiskt får sova men inte kan..!

Idag kommer det 2st paket till mig :) Ett från ellos som endast innehåller trappmattor till trappen upp och ett paket med bara julklappar. Beställde tillsammans med mamma så de blev ett paket på ca 10kg :) Jag beställde en lära gåvagn och en plocklåda som Tuva ska få i julklapp.

Uppdatering om trappen då: Hans-ove har slipat de mesta på väggarna och jag har spacklat. Kvar att göra är att spacklet ska slipas och hela trappen sen ska jag äntligen börja måla så den blir klar. Efter de så är det bara hela rummet uppe kvar att slipa, spackla och måla. Sen kan vi flytta upp sovrummet och Tuva får sitt eget rum på undervåningen direkt nedanför trappen :)

Nästa fredag 5 november ska vi på Småstadsliv live i Bollnäs :D

Nu sover Tuva middag och jag ska kika igenom lite bloggar!

  
Skrivet av: Jennie
I   Blogg: http://angelsaga.blogg.se/

Ja tråkigt nog så e det för trångt för oss :( Sen hade det varit ganska skönt att bo inne i Bollnäs, synd att det e så dyrt bara...

Skrivet av: jennie
I   Blogg: http://apotin.blogg.se/

men Marie! de är fredag och inte torsdag idag :-)

Skrivet av: Cissi & Ludde
I   Blogg: http://zizziii.blogg.se/

Hej aha.. vet inte riktigt vem du är vilket team sitter/satt du i? ja det känns jätte kul:) Otroligt fin dotter du har måste ja säga, hur fin som hellst! Har du nå bra tips på sidor/affärer med fina tjej kläder? Kram Kram

Skrivet av: linn
I   Blogg: http://linnalderborg.blogg.se/

haha..jaa jag skulle skriva imorse men hann inte med..men NU vet du jö:) mmm nu får lea också vara med..wihoo!




Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejladress: (visas ej)

Adressen till din blogg:

Dina ord: